Fidesz: Bontsa fel brüsszeli szerződését az Altus!

2015. június 03. 16:56

A kormánypárt szerint ha Gyurcsány Ferenc el akarja kerülni még a látszatát is annak, hogy az Altus brüsszeli megbízása kimeríti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, akkor felbontja a szerződést.

2015. június 03. 16:56

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége, az Altus Zrt. brüsszeli megbízása tisztességtelen, és kimeríti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját. „Brüsszelből az Altushoz, az Altustól Gyurcsányhoz, Gyurcsánytól a DK-hoz vándorol a pénz” – írták az MTI-nek szerdán küldött közleményükben a kormánypártiak, akik szerint ha Gyurcsány Ferenc el akarja kerülni ennek a látszatát is, akkor felbontja a „botrányos brüsszeli megbízást”.

A Fidesz-frakció arra válaszul adott ki közleményt, hogy a DK-s Molnár Csaba nyilvánosságra hozott egy választ, amelyet Corina Cretu regionális politikáért felelős biztos adott Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő írásbeli kérdésére. E válasz szerint az Altus Zrt. vezette konzorcium tavaly októberben 399 190 euró értékben nyert el megbízást az Európai Bizottságtól, az ötmillió euró a négy év alatt a több kiválasztott konzorcium között versenyeztetést követően szétosztható maximális keretösszeg. Molnár Csaba szerint ezzel újabb fideszes hazugság bukott meg.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totyalaci
2015. június 04. 11:29
Szerintem ha Orbán Viktor el akarja kerülni még a látszatát is annak, hogy a vejének adott több tucat megbízása kimeríti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, akkor felbontatja az összes ilyen szerződést. Ja - nem fogja. (És akkor a többi gyanús ügyről még nem is beszéltünk)
=nessuno=
2015. június 04. 01:18
Idióták. Ez pártfinanszírozás??? Nincs egy értelmes jogász közöttük?
2015. június 03. 23:10
Vegye be Ön is az Altus nevű gumicsontot, és rágódjon rajta!
liberálzöld.
2015. június 03. 23:04
Söprögessen már a Fidesz nevű maffia a saját portáján!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!