Stumpf András a nemzet és a rend ellen uszít – neki azt is szabad!

2015. április 28. 16:30

Meddig engedjük, hogy a Stumpf-félék szabadon és következmények nélkül garázdálkodjanak országunkban, féktelenül terjesztve az elvtelen és igazságtalan liberalizmus ragályos betegségét?

2015. április 28. 16:30
MédiaVadász
MédiaVadász

„De ami még ennél is fontosabb: nem az a kérdés itt, hogy mennyi valószínűsége van annak, hogy Stumpf lelovagol-e gebéjén a jobb hírt is megérdemlő faluba. Itt egyáltalán nem ezen van a hangsúly. Arról van szó, hogy kimondta, márpedig a kijelentéseiért mindenkinek felelősséget kell vállalnia. Bármilyen meglepő, még ha liberális, akkor is. (Ugyanilyen kijelentésért Tomcatet felfüggesztett börtönre ítélték). A kérdés az, hogy meddig tűrjük még a tényt, hogy a hagyomány- és nemzetellenes gyalázkodás és fenyegetés felett folyamatosan szemet hunynak a hatóságok? A kérdés az, hogy meddig tűrjük még az idegen hatalmak júdáspénzen tartott zsoldosai által gyakorolt brutális kettős mércét? Meddig engedjük, hogy a Sumpf-félék szabadon és következmények nélkül garázdálkodjanak országunkban, féktelenül terjesztve az elvtelen és igazságtalan liberalizmus ragályos betegségét? Meddig hagyjuk, hogy gonosz lelkű, gyűlölködő alakok mondják meg, hogy mi lenne jó Magyarországnak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. április 29. 22:34
Azon nagyon csodálkozom, hogy bárki is komolyan veszi a médikusokat. Ők is pénzből élnek, ennyi. Az ember attól ember, hogy harminc éven felül képes legyen önálló véleményre, megmondó emberek nélkül is lássa, mi zajlik körülötte.
bakonyibetyar
2015. április 29. 08:58
A bértollnokoskodásból jól megélő Stumphoz képest Orosz Mihály Zoltán egy nagy teljesítményű világító torony. Kíváncsi lennék, hogy a Stumpf, meg néhány Oroszt fikázó kancsó vajon mit tudna csinálni egy elmaradott, cigányterrorban tartott falu élére kerülve ?
BőröndÖdön
2015. április 29. 08:54
Aki ezt írta,legalább annyira sérült,mint az említett polgármester...
vigyor
2015. április 29. 08:33
...blablabla....ha ráérek, majd tuti felháborodok azon, hogy egy megalomániás despota a szívére vette Stumpf indulat írását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!