Elmúlt a nőnap, jöhetnek a csokrok!

2015. március 13. 19:28

Stumpf baszatlannak titulál, nárcisztikusnak, elvitatja a mandátumomat, hogy a nők nevében beszéljek (bár nem is tettem, de azért így is cifra), és persze hisztisnek minősít. Riszpi-riszpekt!

2015. március 13. 19:28
Papp Réka Kinga
fuckyeahpapprekakinga

„Azért a sok zaklató levél meg dühös számonkérő komment fölött is a díszvendég Stumpf kolléga minden korábban elképzelhetőnek tartottnál ostobább és otrombább cikke volt a Mandineren, amiben minden létező toposz előkerül ellenem, amiért merészeltem a nők egyenlőségét akarni. Túl a nyilvánvaló butaságokon és hazugságokon, amiket ír, mondjuk a női vezetőkről és a bérkülönbségekről, ad hominem is van itt minden: de baszatlannak titulál, nárcisztikusnak, elvitatja a mandátumomat, hogy a nők nevében beszéljek (bár nem is tettem, de azért így is cifra), és persze hisztisnek minősít. Riszpi-riszpekt!

(...)

Stumpfi úr tisztességgel megkapta a magáét az Örülünk, Vincent nemes felületén. Engem pedig emlékeztetett guldgosse, hogy következetesebb vagyok, mint ahogy azt megtanítottak nekem magamról: kilenc évvel ezelőtt az ELTE informatikai kari hallgatói lapjába, a BIT-be is már tök jót írtam a nőnapról. A dolog külön vidám része, hogy a HÖK-ös fenntartású informatikus lapba Hallgatói Hálózat-alapító bölcsészlányként írtam dühös számonkérő cikkeket munkásmozgalmi ünnepekről. Hosszú menetelés az intézményeken keresztül!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wescoy25
2015. július 03. 02:18
Na, végigolvastam Stumpf írását többször, és a következő problémáim vannak: - Nem találok semmit abban a cikkben, de tényleg, abszolút, egyáltalán semmit, ami "minden korábban elképzelhetőnek tartottnál ostobább és otrombább" lenne. Egy teljesen normális hangvételű, összeszedett, józan, visszafogott, okosan felépített cikk. - Nem találok benne "nyilvánvaló butaságokat és hazugságokat" sem. Részletezve voltak az érvek. Ellenben Réka nem támaszt alá semmit, csak kijelenti, hogy "nyilvánvaló". - Nem találok, de komolyan, olyanról még csak említést se abban a cikkben, hogy Rékát bárki "baszatlannak titulálná", se nyíltan, se bújtatva, se célozgatva, se sehogy. - Nem találok nárcisztikusságra való utalást se, bár Réka válaszának itt is idézett utolsó bekezdése nagyrészt bújtatott önfényezés, amit már nem először látok/hallok tőle, szóval ebben lehet valami. Nekem úgy tűnik, hogy a kisasszony is azok közé az (ál)értelmiségi fiatalok közé tartozik, akik az eszükkel ugyan el vannak telve, használni mégsem képesek. Akik vagdalkoznak, ha kritikát kapnak, akik befogják a fülüket, ha az érvek kellemetlenek a számukra, akik maradnak mindig ugyanott, ahol a kritika előtt voltak, csak gyűlölve a kritizálót. Az a félelmetes bennük, hogy bár értelmiséginek hiszik magukat, és általában egyetemre járnak/jártak, mégis a legkezdetlegesebb, ősemberi ösztönök működnek bennük. Képtelenek belátni, ha hibáztak, reakciójuk mindig a "gúnyoljuk ki", "tegyük nevetségessé", és persze mindezt közösen a hasonló társakkal, hiszen kőbunkókkal a kézben, ha sokan vannak egy ellen, nagy a mulatság.
toyoda
2015. március 15. 07:30
"Stumpf baszatlannak titulál" Jó gyerek lehet ez a Stumpf.
antioxi
2015. március 14. 20:19
Kinga vagy Réka! Akkor most baszatlanka, v. baszottka vagy?
lucabrasi
2015. március 14. 19:03
Szegény!nem lehetne rajta agyműtétet elvégezni.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!