Egyem a druszádat

2015. március 07. 10:56

Ugyanaz a név, de micsoda különbség.

2015. március 07. 10:56
Gomperz Tamás
hvg.hu

„Az Index kiderítette, hogy ez a Gyarmati, nem az a Gyarmati. Nagyon úgy fest, hogy ebben az országban élnek egyforma névvel emberek.

Márpedig azt a sajtótájékoztatón brókerbotrányozó Rogán Antalnak is tudnia kellene, mennyire kínos, ha valakit összekevernek a névrokonával. Ő például hiába aszkétikus hajlamú, mély érzésű és szerény fiatalember, ha újabban gyakran összekeverik a letelepedési kötvények pasa parki nepperével, aki betűre azonos névvel kényszeríti komoly harácsolási versengésre azt a lézerblokkolós fosztogatót, aki a puritán életvitelű és szegénypárti Lázár János neve alatt terrorizál jogvédőket, miközben paragrafusonként értékesít törvényeket.

A párhuzamos nevek a végtelen hitványságban találkoznak.

Ott van például az antikommunista Schmidt Mária, illetve a Pozsgay Imrét kitüntető másik Schmidt Mária. Ugyanaz a név, de micsoda különbség. Vagy gondoljunk az oroszokat a francba küldő, polgári és értékelvű Orbán Viktorra, valamint arra a maharadzsára, aki az országát az oroszoknak, a lányát a keszthelyi öböl felével a vejének ajándékozta. Őt is Orbán Viktornak hívják, de nem szabad a kettőt összekeverni. A szotyolás stadionos polgári értékelvűséget a szabadságszerető adományozós polgári értékelvűséggel.

A hazánk sem azonos a felcsúti királysággal, amely az Alaptörvényben Magyarország néven fut.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. március 08. 17:34
Legalább azt tanuld meg hidlakó, hova rakd a vessződet, hova ne.
tunde04
2015. március 07. 15:03
Úgy tűnik, Gomperz Tomi fáziskésésben van! Ezt a tévedést a Fidesz tegnap már elismerte. Erre ő ma felkel, és ír egy cikket a hvg-be.
kjkj945
2015. március 07. 12:40
Y' Sangenaro di Costadó Gomparez Hidalgo, akit szintén nem láttam még soha, az udvarmester várja.
atila68
2015. március 07. 12:34
Gomperz hvg (remélem így jó lesz) Tamás magánügyeit teregeti a hvg.hu oldalon, sőt, még egy takaros orbánozásig is eljut egyazon bekezdésben. Derék! Kérem fáradjon a pénztárhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!