Szabadság

2014. december 11. 12:16

Aki tudatosan vagy nem tudatosan a drogot támogatja, az bűnt követ el. Jobban teszi ezért, ha hallgat. Tűr, ahogyan azok a politikusok is, akiket az úgynevezett vagyonuk miatt vettek elő a „drogos újságírók”.

2014. december 11. 12:16
Sudár Ágnes
Kisalföld

Csak egy drogos nem látja át az ügy mögött álló jó szándékot; s hiszi azt, a pillanatnyi érdek miatt nem számít, hogy azok a fiatalok, akiket most a mosdóba küldenek, négy év múlva szavazók lesznek. Na kire?

Ha pedig egy »drogos újságíró« kezébe tollat adunk, akkor a véleményformáló erejével visszaélve elővesz olyan, szintén a közös érdekeket szolgáló korábbi döntéseket, amelyeknek semmi köze az úgynevezett szabadságjogokhoz. De itt és most jól csengenek. Például a nyugdíjvagyon felélésének mi köze van a drogprevencióhoz? És a szabadságjogokhoz?

Aki tudatosan vagy nem tudatosan a drogot támogatja, az bűnt követ el. Jobban teszi ezért, ha hallgat. Tűr, ahogyan azok a politikusok is, akiket az úgynevezett vagyonuk miatt vettek elő a »drogos újságírók«. Nem, nem az ellenérdekelt politikai kör kezdte el kapargatni ezt a sehová sem vezető kérdést, mégpedig azért nem, mert szinte bizonyosan nem kábítószereznek. Vagyis még józanul gondolkodnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2014. december 11. 13:04
Jobb és baloldali tisztességes emberek.Ítéljük el közösen a korrupt politikusokat és a drogos újságírókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!