Katasztrófa lesz, ha Orbánt megbuktatják

2014. november 19. 09:58

El nem tudja képzelni, mennyien jönnek oda hozzám a földalattin, a buszon, a közértben. Szinte rimánkodnak, hogy térjek vissza. De már nem fogok. Interjú.

2014. november 19. 09:58
Torgyán József
Borsonline

Most volt 82 éves, de a huszonévesek lendületével jön-megy. Hogy csinálja?

Most éppen egy 15 napos fitneszkúrát végzek. Rendszeresen úszom és szaunázom. Na és persze én tartom rendben itthon a kertet is.

Örömmel halljuk. Talán még látjuk is a politikában?

Sokan kérnek tanácsot és segítséget, hogy támasszuk fel újra a Független Kisgazdapártot. El nem tudja képzelni, mennyien jönnek oda hozzám a földalattin, a buszon, a közértben. Szinte rimánkodnak, hogy térjek vissza. De már nem fogok.

Mi a véleménye a mostani internetadós, vidaildikós köz­életről? Csak úgy napirend előtt, röviden.

Nagyon rossz a helyzet. Ezeknek a pár ezer fős tüntetéseknek egy a célja: hogy külföldi segítséggel megbuktassák Orbán Viktort. Márpedig, ha ő távozna, az katasztrófát jelentene, mert kormányozhatatlanná válna az ország.

Ennek azért jelenleg nem túl nagy a valószínűsége...

Ne feledje, a Független Kisgazdapártnak is 2578 alapszervezete volt. Elpusztíthatatlannak látszott. Aztán mégis szétverték.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. december 03. 17:08
Tapsi Japsi újra?
kerekes
2014. november 19. 21:55
Csak röviden: ébresztö!!!, vagy felfalnak az AVó-s unokák!
incze
2014. november 19. 19:17
a helyzet az, hogy ezt lassen elhiszem. amit látok, az a torgyáni mélyostobaság annak bumfordi bája nélkül - és ha torgyán merőkanállal lopott, akkor a nernyikek óceáni tankerekkel.
gudmen
2014. november 19. 17:09
ez ám perverzio...torgyánt pont orbán szalámizta le, ahogy ö mondta verte szét.. lassan kapcsol az öreg..vagyis lassan se..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!