Minden jóérzésű ember gyomra forog

2014. november 25. 19:09

Ez nem fikció, ez Lázár János hivatala, ahol a dolgozókat napi 10 órára kötelezik. Cserébe szabadidő nem jár.

2014. november 25. 19:09
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Anya: elmehetek haza, már több mint 9 órája itt vagyok?
Lázár János: hova siet annyira?
Anya: a gyermekemért az óvodába?
Lázár János: hol az óvoda?
Anya: Ferencvárosban.
Lázár János: oda hamar odaér.
Anya: de az óvoda 10 perc múlva zár.
Lázár János: nagyanyja nincs annak a gyereknek? Vagy bébiszitter? Aggódás helyett üljön vissza, és gépelje tovább a beszédem. Viszont ne merje a kezét rátenni arra a dossziéra, amire az van írva: Közbeszerzési pályázatok 2015.

Sajnos ez nem fikció, ez Lázár János hivatala, ahol a dolgozókat napi 10 órára kötelezik. Cserébe szabadidő nem jár, többletmunkának van elkönyvelve. Többen már kénytelenek a felmondáson gondolkodni, mert így nem érnek oda gyerekeikért óvodába, iskolába. Minden jóérzésű ember gyomra forog, az biztos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viz Elek
2014. november 26. 15:26
Kéne má Lézer Janinak egy új menő karóra a karóra! Ti ott a hivatalban azért dolgoztok 10 órát, hogy meglegyen Janinak a karóra mire felkerül a karóra.Egy fillérrel sem ér Jani többet mint a karján csüngő karóra!
Csigorin
2014. november 26. 13:44
AZ ilyen parbeszedeket Timike koszonje meg azoknak, akik raszabaditottak a piaci vadkapitalizmust egy fuggetlen szakszervezetek nelkuli orszagra. Vagyis a liberalisoknak...
Szőke Ciklon
2014. november 26. 11:35
Minden jóérzésű ember gyomra forog, az biztos. Amikor ennek a nőnek a gyűlölködő képzelgéseit olvassa. Megsúgom neki, a versenyszférában, a magánvállalkozásokban minimum ennyit, de több helyen ennél többet kell dolgozni.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. november 26. 11:05
"..Kunbélás repperek keletre menjetek, Clintonos repperek nyugaton a helyetek..." a fideszeseké legyen a tiszántúl, ott kiélvezhetik a kelet közelségének minden előnyét a többiek szívjanak a Dunántúlon :) Nem kell itt vitázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!