Orbán az alaptörvény szellemében járt el

2014. október 02. 09:39

Orbán, amikor utasítást adott a fajvédők konferenciájának betiltására, a törvény szellemében járt el, nagyon helyesen! Nem kéne bedőlni Puzsér és tsai demagógiájának.

2014. október 02. 09:39
Hirschler Richárd
Facebook

„Amiért LMP sziínekben indulok, l'art pour l'art nem fogom csesztetni Orbánt. Egyébként a Miniszterelnök a törvény szellemében járt el. Aki nem tudná, az Alaptörvény IX. cikke a következő (5) bekezdéssel egészült ki a 4. módosítás keretében: »A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére.«

Orbán, amikor utasítást adott a fajvédők konferenciájának betiltására, a törvény szellemében járt el, nagyon helyesen! Nem kéne bedőlni Puzsér és tsai demagógiájának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. október 02. 13:34
Puzsér önálló gondolkodásra alkalmatlan, mindig megvárja a Feri reagálását, majd kinyitja a visszacsapó ládafiát!
Wazze
2014. október 02. 12:48
Hazug, szervilis, talpnyaló barom!
Syrius Black
2014. október 02. 12:44
Képmutatás az egész. Van-e szólásszabadság, vagy nincs. Nincs. Mindenki mondhassa el a véleményét, gondolatait, egy kommunista, egy rasszista, muszlim, zsidó, pedofil, homokos, bárki. Aki kiváncsi rá, hallgassa. A TETTEKET kell birálni vagy itéletre állitani, nem gondolatokat vagy szavakat.
ormányos csillós
2014. október 02. 11:00
a posztoló zsidó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!