Elfogadhatatlan a szélsőségesek konferenciája

2014. szeptember 22. 20:13

A magyar kormány élesen elhatárolódik minden idegengyűlölő, kirekesztő és a kisebbségeket vallása, származása miatt sértő szerveződésektől, így a tervezett radikális konferenciától is.

2014. szeptember 22. 20:13
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Kormany.hu

„Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy amerikai szélsőséges fajvédő szervezet orosz radikálisokkal együtt Magyarországon tartson konferenciát.

Amint az ismert, az amerikai székhelyű, szélsőséges fajvédő National Policy Institute október 3-5. között konferenciát szervezne Budapesten »Európa jövője - kilátások a geopolitika, az identitás és a nacionalizmus vonatkozásában« címmel. A konferencia előadói listáján, első helyen szerepel Alexander Dugin professzor, a közismerten radikális, rasszista, nagyorosz nacionalista, illetve ukránellenes nézeteket valló orosz politológus és ideológus, a Nemzeti Bolsevik Párt, az Eurázsia Párt egyik alapítója. Az előadók között felszólalóként szerepel Gyöngyösi Márton szélsőjobboldali képviselő is.

A magyar kormány élesen elhatárolódik minden idegengyűlölő, kirekesztő és a kisebbségeket vallása, származása miatt sértő szerveződésektől, így a tervezett radikális konferenciától is. A konferenciát a szélsőséges körök arra akarják felhasználni, hogy lejárassák Magyarországot a nemzetközi közvélemény előtt, ami elfogadhatatlan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. szeptember 23. 08:36
Ó, de szép ez a nagy tiltakozás! Kiváncsian várom a minapi Pröhle féle oroszországi kirándulás magyarázatát.
Apáczai
2014. szeptember 23. 06:33
"Elfogadhatatlan a szélsőségesek konferenciája" Ez így rendben is lenne. De miért csak akkor, ha nem balos szélsőségek? A balliberális szélsőség virágozhat és nyomulhat?
Wazze
2014. szeptember 23. 06:02
"A magyar kormány élesen elhatárolódik minden idegengyűlölő, kirekesztő és a kisebbségeket vallása, származása miatt sértő szerveződésektől, így a tervezett radikális konferenciától is." Ezt a közleményt akár az mszp adta volna ki. Egy csepp különbség sincs köztetek, gyökerek!...
ormányos csillós
2014. szeptember 23. 00:55
Akkor ide többé ne szervezzétek a zsidó világkongresszust és máris sokat tesztek a gyűlölet és a kirekesztés ellen, kedves kormány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!