A holland állam fizette Fidesz-politikusok tanulmányainak kiadását

2014. június 19. 15:34

Lehet, hogy a Fidesz emberei kezdettől fogva idegenek (méghozzá drog-és prostitúciólegalizáló idegenek) kezében vannak?

2014. június 19. 15:34
Papp László Tamás
Átlátszó blog

Van az úgy, hogy az ember fiatal és kell neki a pénz. A mi történetünk hősei – Orbán Viktor 1989-es esetével szemben – már nem voltak fiatalok, de a pénz nekik is ugyanúgy kellett. Mégpedig a politikai témájú tanulmányaik megjelentetésére. Hát kaptak is. Mégpedig egy idegen államtól. A szóban forgó támogatást egy olyan szervezet kapta, melynek tagja volt például Martonyi János, két cikluson át Orbán külügyminisztere vagy a Terror Házát vezető Schmidt Mária. Illetve a médiában az utóbbi időkben Semjén Zsolt plágiumgyanús ügyével, illetve a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kirobbant Petschauer-botránnyal összefüggésben említett Molnár Attila Károly. Ők a tanulmányok szerzői.

Valamint olyan politikusok és közszerelők, mint Matolcsy György, Illés Zoltán és Fricz Tamás. Fenti személyek valamennyien a támogatott szervezet tagjai vagy szimpatizánsai. Az ő említett tanulmányaik szerepelnek az 1998-as Janus-arcú rendszerváltozás című kötetben, amelynek kiadását »az a nagyvonalú anyagi segítség tette lehetővé, amit a Magyar Polgári Demokraták Társaságának a Holland Királyság Nagykövetsége biztosított.«

Mi ezzel a baj? Alapjáraton semmi nem lenne. Amennyiben nem azt hallanánk folyton a Fidesz környéke és holdudvara irányából, hogy az idegen pénz, az idegen befolyás milyen rossz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. június 19. 23:49
Nna, akkor nézzük, hogy a Berlinbe "menekült "szürkeállomány" miből is él ottan?! ;)) Miből írja tanulmányait, "könyveit", miből utazgat ide-oda-vissza, miből rendezik a magyargyűlölő dzsemborijaikat stb., stb. :-)) Nos?
Ángyán Páván
2014. június 19. 22:24
Pap lászlótamás buta.
puszika
2014. június 19. 20:32
Nagyot tévedsz te öcsém ha azt hiszed,hogy ez most egy jó poen volt! Csak a korlátoltságodat igazolod!!!
hátakkor
2014. június 19. 20:28
„Van az úgy, hogy az ember fiatal és kell neki a pénz." Szocialista Ágnes..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!