Szili Katalin, te kokárdás malac!

2014. március 12. 09:57

Tiltsák be még ma, nehogy a kokárda politikai céloknak legyen kiszolgáltatva. Logikus. Mi köze van végül is a kokárdának politikai célokhoz? Soha nem is volt köze ilyesmihez.

2014. március 12. 09:57
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Másrészt meg hiánypótló kezdeményezései vannak, most például a legnagyobb sürgősséggel - sőt, rendkívüli ülésnapon! - kívánja elfogadtatni a parlamenttel - amelyet Szili Katalin hamarosan fényképről nézegethet legfeljebb - az ő saját, kokárdásmalac-ügyi törvényjavaslatukat. Ennek kiváltója az Összefogásváltás interneten megjelent reklámja, amelyen, kimondani is szörnyű, egy malac látható, kokárdával.

És akkor Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó.

Tiltsák be még ma, nehogy a kokárda politikai céloknak legyen kiszolgáltatva. Logikus. Mi köze van végül is a kokárdának politikai célokhoz? Soha nem is volt köze ilyesmihez. Idén legalábbis még senki nem törölte bele a taknyos orrát, pont ideje volt, hogy Szili Katalin megtegye. Felháborodása egyébként érthető: az ő helyében nemhogy találva, hanem egyenesen nyakonszúrva éreznénk magunkat egy kokárdás malac láttán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 326 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. március 13. 02:15
Felőlem meg is toszthattya a Tóta a Szilimalacot a Kombinón.
kitiltott
2014. március 12. 23:56
Nem tudom mekkora lenne a világ felháborodás ha a malacon egy Izraeli zászló lenne meg egy kipa
=nessuno=
2014. március 12. 23:22
Mikor OV azt üzente, járjatok nyáron is kokárdában, az nem zavart senkit?
Trillian
2014. március 12. 19:31
Nemrégen volt egy Roger Waters koncert, ahol kimondani is szörnyű, egy malac volt látható, kokárdával. Na, akkor is be akarták tiltani, hogy a kokárda politikai céloknak legyen kiszolgáltatva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!