Torta

2013. november 26. 09:59

Nem értem, szocialista barátaink miért ássák és miért nem temetik az árkot.

2013. november 26. 09:59
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

„Nem értem, szocialista barátaink miért ássák és miért nem temetik az árkot. Boldogtalanság, hogy nem a programról beszélünk, hogy hogyan akarjuk rendbe tenni az országot, hanem ez a marakodás látszik rólunk. A végeken MSZP-sek, DK-sok, Szolidaritás-tagok békében keresik az együttműködést, nem is értik, mi történik odafent... 

Be kéne fejezni, amíg végképp el nem fordulnak a választók. Rajtunk eddig sem múlt. Keressük meg a közös miniszterelnök-jelöltet, a közös listát és a közös egyéni jelölteket, hogy legyen esély a győzelemre.

Az is butaság, hogy nem állnak szóba azokkal, akik a már meglevő tortát, vagyis választói bázist képviselik. Mindenkitől megkérdezték, kire szavazptt korábban és most kire szeretne? Amúgy mekkora a torta? Legyen a méret a 2006-os 2,4 millió, ahányan a Gyurcsány vezette MSZP-re szavaztak. Annyi most is elég lehet a győzelemhez. Ebből ma az MSZP - a kutatások szerint - valamivel több, mint egymilliót ér el, a DK és az Együtt-PM külön-külön három-négyszázezret. Az nagyjából 1,7 millió. Ha ebből a tortából bármelyik szeletet levesszük a háromból, csak kisebb lesz. Aki pedig abban bízik, hogy Gyurcsány nélkül a DK-szelet ugyanúgy hozzáadódik az egészhez, súlyosan téved. A DK szavazója azért a DK szavazója, mert oda szeretne voksolni. Ezért vagyunk külön pártban. Meglehet, az annyira keresett és vágyott aktív bizonytalan tömeg éppen akkor csatlakozna, kiegészítve a tortát akár a 2,4 millióig, ha meglenne az összefogás, vagyis a szavazatmaximalizálás a győzelem érdekében.

Érdemes lenne megpróbálni, amíg nem késő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2013. november 26. 20:52
torta a kurvaanyátok. szarházy is tortázik.
balbako_
2013. november 26. 17:08
Egymást zúzzák és a Fideszt teszik felelőssé ez azért nem semmi!
csenge
2013. november 26. 16:29
Nekünk addig jó, amíg ezek egymás közé ássák az árkot.Istenem, csak egyszer tapasztalnám, hogy holló a hollónak mégis kivájja a szemét.
Feltuki és Gogylász
2013. november 26. 15:57
Nem értem. Olyanok mint a néhai viccben a focisták: (Az mszp-t) felfujták, belerúgtak és most szaladnak utána.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!