Kinek minta a földtörvény?

2013. szeptember 15. 14:08

Ha ők ezzel a földtörvénnyel tényleg szimpatizálnak, akkor az visszaigazolás arról, hogy a „vidék alaptörvénye” valóban a nagybirtokrendszernek kedvez.

2013. szeptember 15. 14:08
Hetzmann Róbert
Váralja blog

„Nézzük csak meg még egyszer, mely országok rajonganak a magyar földtörvényért! Szlovákia, Románia, Lengyelország - három olyan ország, ami számunkra ebben a kérdésben csak ellenpélda lehet. Szlovákia Csehország után a második Európában, ahol a legnagyobb a nagybirtok aránya. Ha ők ezzel a földtörvénnyel tényleg szimpatizálnak, akkor az visszaigazolás arról, hogy a »vidék alaptörvénye« valóban a nagybirtokrendszernek kedvez.

Románia kormányai hosszú ideje a külföldi pénzhatalmak (lásd IMF) tanácsai szerint vezetik országukat (ami meg is látszik rajta), így ez csak annyit mond nekünk: ami tetszik a román kormánynak, na az tetszik a globalistáknak is. Lengyelországról pedig sok minden eszünkbe szokott jutni, csak éppen az nem, hogy ott egy liberális kormány van hatalmon, amelyik – a lengyel gazdák szerint – a parasztság felszámolására törekszik.

Ezek után nekünk, vírusok által le nem gyengített, gondolkodó honpolgároknak mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ez a földtörvény ne léphessen hatályba  vagy úgy léphessen csak hatályba, hogy a fenyegető társadalmi ellenállás jogbizonytalanságot teremtsen az agráriumban utazó nagytőkések és külföldi felvásárlók számára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foxi
2013. szeptember 16. 10:41
Kedves Csendőr ! Aki nem lép egyszerre , kommcsit kap majd estére ! Talán nem hasznos jobbra balra is, meg jobbra is pofonokat osztogatni ! -szerintem- de ízlések, úgyszintén mint a pofonok, különbőzők
Taxin
2013. szeptember 16. 02:11
Kis budai ondolált hajú seggfejgyerek, még virágcserépben sem látott fődet.
kulakman
2013. szeptember 15. 22:02
Ez a lohasztó ebben az országban ,hogy ha nem értesz valamit , nem értesz egyet vele akkor elmegyünk durvába, ha az érveink nem hatnak lebunkózni amúgy komcsi módra!! Így lettem kulák ivadék , hogy a nagyapám ,meg az apám aki -mint jeleztem mindezek ellenére jövő hónapban lesz 90 -nem óhajtott együttműködni a komcsikkal ezért inkább ellenálltak de nektek ezt hiába mesélem mintha lónak imádkoznék!!!
perszekutor
2013. szeptember 15. 21:37
Bocsáss meg, kedves Berecskereki, de bekavart itt ez a fizetett ügynök, aki nem átallja magát kuláknak nevezni. Hogy a fene ette volna meg két és fél éves csikó korában, amikor a Hortobágyon a friss, harmatos füvet legelészte ez a ló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!