Üdv a balkezeseknek!

2013. augusztus 13. 14:04

Klubunknak vannak ma is jeles tagjai, csakhogy egykét politikustársamat említsem, például Obamát vagy John McCaint.

2013. augusztus 13. 14:04
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Ha már Napja van, akkor üdv a balkezeseknek! Petőfit, Mozartot, Michelangelot és Beethovent már nem tudjuk olyan nagyon köszönteni, de klubunknak vannak ma is jeles tagjai, csakhogy egykét politikustársamat említsem, például Obamát vagy John McCaint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2013. augusztus 13. 22:09
jajjaj, balkezesként el kell határolódjak fent szóló klubtársamtól, még sietve hozzá kell tennem viszont, hogy ez az adottság azt jelenti, hogy agyféltekéink közül éppen a jobb az, ami aktívabb és dominánsabb. lám, így kerek a világ.
Hőhe
2013. augusztus 13. 19:04
Egyre furcsább vagy atis. Török Szemir Zsótisodsz http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbf77oAIqL1qameb0o1_500.jpg
atila68
2013. augusztus 13. 18:36
Obama... McCain... Minden rendben Attila? Utoljára ilyen nagyot Gy.Ferenc álmodott.
vizesnyolcas
2013. augusztus 13. 18:32
Az Attis tényleg nemcsak balkezes, hanem - ami a "baloldali" ellenzék közös elnökjelöltállításáról szóló vitát illeti - balfasz is. Ugyanis Bajnainak és Mesterházinak a "ki legyen az ellenzék miniszterelnökjelöltje" vitájából egyértelműen Mesterházi jöhetett volna ki nyertesen, mégpedig éppen azzal, hogy "nagylelkűen" lemond a miniszterelnökjelöltségről Bajnai javára. Semmit nem veszített volna, hiszen az ellenzéknek semmi esélye a 2014-es választások után miniszterelnököt adni. Viszont képviselői helyekben számolva a legtöbbet hozhatta volna ki a helyzetből a saját pártja számára: 1. A lemondás fejében feltételeket támaszthatott volna a közös lista helyeire, akár azt is kikényszeríthetette volna, hogy az összes befutó helyre szocialista jelöltet írjanak ki. 2. Az 1. következményekényt Mesterházi lényegében a Bajnai mögötti összes erőt (az usákok pénzügyi támogatását, valamint a hajdani SzDSz-nek többnyire Bajnait preferáló maradékait és makacs híveit) is az MSZP-jelöltek vitorlájába foghatta volna be a 2014-es választások idejére. Tehát egy nagy semmiről való lemondás fejében maximalizálhatta volna a parlamentbe bejutó MSZP-képviselők számát. Persze ezt a taktikai lépést a lehető legkorábban kellett volna megtennie. Nem kellett volna megvárnia, hogy az usákok is felismerjék, hogy Bajnaival nagyon melléfogtak, és elzárják a pénzcsapokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!