A Nemzeti Múzeumtól a Nemzeti Kuplerájig?

2013. július 24. 17:38

Bebizonyosodott, hogy a 2010-es választásokon túlhatalmat szerzett Fidesz nem tudott önkontrollt gyakorolni.

2013. július 24. 17:38
Hetzmann Róbert
Váralja blog

„Miközben eleink a Nemzeti Múzeumot vagy éppen a Nemzeti Színházat nevezték el a nemzetről, addig ma már a dohánybiznisz, a korrupció és a köztudottan egészségtelen dohányfüst szimbóluma is »Nemzeti«. Mindezzel nem csak az a baj, hogy erkölcstelen, hanem teljesen elinflálódik és politikailag megosztóvá válik az egyetlen szó, amely a minket összekötő kapcsolatot leírni hivatott: nemzet.

Tegyük fel a kérdést bátran: ugyan mitől lenne »Nemzeti« egy dohánybolt? S miért éppen egy dohánybolt? Ma már mindenki számára nyilvánvaló: a trafikosztogatás a tavalyi földosztáshoz hasonlóan tisztességtelen módon zajlott le, s minden jel arra utal, hogy előre megfontolt szándékkal.

Bebizonyosodott, hogy a 2010-es választásokon túlhatalmat szerzett Fidesz nem tudott önkontrollt gyakorolni: ma már a klientúraépítés alig burkolt és gátlástalan módszereivel kerülünk szembe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakuttya
2013. július 25. 01:38
Hülyegyerekfrizurával, bocskaiban - a nemzet ellen ugat. http://i1.ytimg.com/vi/JtfDPUeC970/hqdefault.jpg
Fakuttya
2013. július 25. 01:35
Ez a Váralja Pöcsség valami fiók-Szadesz akar lenni? Hetzmann feszt a Rádayval nyomul.
=nessuno=
2013. július 24. 21:28
A polgárit már lejáratták előzőleg...:(
Text adósság
2013. július 24. 21:27
Herczi, ti a túlhatalmatokkal tudtatok élni, sikerült is vele túladósságot csinálni, mindezt kibaszott kurva nagy ésszel! Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!