Rezsicsökkentést ne, csak munkát, kenyeret!

2013. február 13. 12:25

Döbbenten figyelem, amint régi egyetemem „elfoglalják” a lázadó diákok.

2013. február 13. 12:25
Lotte
Onleány Társasblog

„Bár a mai nappal a nagyböjti elcsendesedés ideje érkezett el, ám körülöttünk ezerrel dübörög a kampány. Nem meglepetés, mégis - átlagos hírfogyasztóként is – szinte fáj, hogy megint itt van, és hogy fülsiketítő hangereje kéretlenül betörni látszik újra mindannyiunk intim szférájába. Döbbenten figyelem, amint régi egyetemem »elfoglalják« a lázadó diákok, s bevallom, nem értem, miért is? Aztán jönnek a ’19-es forradalmisták veretes, s cseppet sem szívmelengető érzéseket keltő »Fegyverbe!« felirataikkal, p….ba küldözgetve »az« Orbánt, a kormányt, meg úgy egyáltalán, mindenkit. Mi miatt is?

És ezzel véletlenül sem állítom, hogy a mögöttünk hagyott három év makulátlan lett volna, s hogy a sokszor rátarti kétharmad ne lőtt volna méretes bakot többször is, de könyörgöm, ne legyünk már teljesen amnéziásak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. február 13. 15:38
Munkát követelnének?!Miért nem előbb kenyeret?!Mert utóbbit nélkülözve ki az aki bír dolgozni.Ezeknek a zsiros deszka is jutalom falat.A hamburger ugye,hogy butít.Az idősebbek még a vizes-cukros kenyérrel is szebb világot és boldogabban éltek.Ugye idősebb honfitársaim kik emlékeztek rá,ez nem a fletói hazugság.
grimpic
2013. február 13. 14:21
"Európában mi fizetjük a legtöbb adót,erről bezzeg hallgat a "nemzeti ügyek kormánya",szemét banda." Ez csak 2010 óta van így? Szóltál előtte is, vagy csak most szúrja a szemed?
Google
2013. február 13. 14:09
Hát ...a röghöz kötés miatt tüntetgetnek, nem? Magyarországot rögnek képzelik csak, ingyen tanulnának itt, aztán usgyi! De ilyenek, akik inkább mennének, mint maradnának, miért akarják meghatározni ennek az országnak a jövőjét? Amely jövőt - maguknak mindenképpen - máshol képzelnek el.
OrangeOrder
2013. február 13. 14:04
Kajára nincs pénz, cigire van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!