A legfeleslegesebb sportágak

2012. július 27. 14:10

A baseball nagyjából olyan, mintha a csacsibaszás olimpiai sportág lenne az albánok és a macedónok kedvéért.

2012. július 27. 14:10
Elefani

1: baseball/softball. három ország indul mindössze szerintem, az usa, japán, és kuba. ez nagyjából olyan, mintha a csacsibaszás olimpiai sportág lenne az albánok és a macedónok kedvéért.

2: gátfutás. véget ért már az őskor, jóreggelt! nem kell már menekülni az ágakon át ugrabugrálva a kardfogú tigris elől. teljesen hülyeség az egész.

3: súlyemelés: ez a másik. ennek mi értelme van? akkor már legyen inkább vlami olyan, amit a gyúrósok tényleg csinálnak naponta, hasprés vagy valami hasonló ilyen marhaság. de nem ez a kabaré súlyemelés. ráadásul ezzel is csak négy országban foglalkoznak. a törökök, a bulgárok, az azeriek, a ruszkik, meg a kínaiak (ez öt, de nembaj)

4: birkózás. ez a baromság csimborasszója, és nem azért, mert férfiak egymás seggébe túrják az arcukat közben. hanem mert teljesen életszerűtlen, ahogy az egyik letérdel, a másik meg mögé mászik és ott fogdossa.

5: diszkoszvetés: ez már megint mi? ahogy megáll a parasztgyerek, és teljesen életszerűtlenül körbeforog. sokkal több értelme lenne frizbihajító versenynek (mondjuk a golfnak), azt legalább játszák átlagemberek is, nem csak az a húsz félnótás perverz, aki örömet talál ebben az ostoba diszkózásban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parasztvakítás
2012. július 28. 00:00
Szerintem jól van ez így!!Nagyobb gondnak tartom hogy míg profi focisták,teniszezők,kosarasok,stb indulhatnak ,addig a profi ökölvívók meg nem!!
peti
2012. július 27. 20:58
Ja, ezt a csacsibaszast meg megneznem, ahogy elsuti egy alban kocsmaban... Vagy a birkozo edzotaborban, hogy a sportnal maradjunk. Szanalmas kis rasszista kopedek, meg ha viccel is, mert ilyennel nem.
peti
2012. július 27. 20:52
Gondolom, akinek a birkozasrol a buzulas jut eszebe, az meg eleteben nem kuzdosportolt... Valszeg sportolni se igen... Ha valami tavol all a kuzdelem kozben a gondolatoktol, az mondjuk a szex... Vagy barmi mas, ami nem a harccal kapcsolatos. De gondolom, inkabb csak vicc az egesz, mert ezeknel joval "ertelmetlenebb" sportok is akadnak, persze ez erosen szubjektiv. Marmint, hogy mi minosul ertelmetlennek.
zenebono
2012. július 27. 16:30
Remélem nem olvassa a posztot egy albán sem. Gondolom vérig sértődne, jogosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!