Like-olnád a maffiát?

2012. július 20. 17:46

Ha személyes márkád fontos, ha tudod, hogy megítélhetnek a Facebook aktivitásod alapján, akkor ne Like-olj össze-vissza.

2012. július 20. 17:46
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„A maffia nem egy népszerű társaság, több ok miatt sem, így aztán nem is nagyon akarunk velük közösködni. De én tudok olyan cégeket is, amelyek szintén nem népszerűek. Meg pártokat is. Meg persze embereket is.

Miért hoztam most ezt föl? Mert a Facebook-on az vagy, akit vagy amit Like-olsz. Mert látják mások is, mert ezzel nyilvánítasz véleményt. Pedig egy Like olyan egyszerű. Csak egy kattintás... de biztosan tudod, mit fejezel ki ezzel a Like-al?

Ha személyes márkád fontos, ha tudod, hogy megítélhetnek a Facebook aktivitásod alapján, akkor na Like-olj össze-vissza. Ne Like-old a maffiát. És mást se.

Gondolkozz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2012. július 21. 12:16
Nem vagyok fészbukk-buzi. Nekem ilyesmire már nincs szükségem. Ha belegondolok, soha sem volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!