A Fidesz megint eltussolja az ügynökügyet

2012. június 08. 15:11

Boross Péter lesz a Nemzeti Emlékezet bizottságának elnöke a Magyar Hírlap szerint, ha ez igaz, mi Medgyessy Pétert ajánljuk alelnöknek.

2012. június 08. 15:11
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Boross Péter várható kinevezése ennek a tisztázási folyamatnak az egyértelmű szembeköpése. Mivel a korábbi miniszterelnök, nem csak most a legnagyobb ellenfele a tisztázásnak, hanem annakidején belügyminiszterként is elodázta azt. Boross azoknak a titkosszolgálatoknak az embere, akik anno a Kennedy és minden más bizottság munkáját megakadályozták, félve attól, hogy inkompetenciájuk, gyanús ügyeik vagy éppen a hatalom megtartása érdekében folytatott erőfeszítéseik napvilágra látnák.

Így nem lehet, esetleg jelölhetnénk Simicska Lajost a közgép ügyeinek feltárását célzó bizottságba. Ha tényleg Boross lesz a bizottság elnöke, akkor a Fidesz megint úgy lép egyet előre, hogy kettőt hátralép.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50
2012. június 10. 00:16
Bocsi, pajti, de te ritka hülye vagy!
durrbele
2012. június 09. 13:03
Jó választás.Lassan az öreg is csak annyira emlékszik mint a Gyulus.
*ufó*
2012. június 09. 00:46
no, van itten minden, mint amaz hírős-nevezetös táti búcsúban, jaja :) azért a kúrva retkes tetves bableveses kisfröccsérbasszószópó sarkán repedt nénjét mindenkinek, aki az országgyűlésben ebben részt vesz, meg gátolja, és meggátolja az egész feltárást, és nem vagyék indulatos, mert nem szokásom kurva anyázni, főleg amikor foci ünnep van, és eddig frankó az EB, de most eltakarodjanak mind egytől egyig ... és riszpekt a huba-nak, hogy megírta ezt
Hajdú Sógor
2012. június 09. 00:39
A békákat se kérdezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!