Magyar nemzeti sms-ezők, szevasztok!

2012. május 07. 10:54

Egyre nagyobb tömegek idealizálják az erőt, és gondolják úgy, hogy a társadalmi konfliktusokat egyenruhában, alakzatba tömörülve kell megoldani.

2012. május 07. 10:54
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Zsűritag blog

„A háború nem eszem-iszom, nem haverok, buli, Fanta. A háború vér, emberhalál, gyilkolás és szenvedés. Nem mellesleg tök röhejes az a helyzet, amikor egy parasztcsávó sorakoztatja énekszóval a huszárokat. Ha már military, akkor huszártisztnek illett volna buzdító dallal toboroznia a parasztokat. Mindenesetre ha valaki ezek után kiáll parasztgúnyában, mögötte önfeledten bulizó huszárcsapattal, és úgy csinál, mintha ez egy kedves, romantikus dalocska lenne, az egy csapásra veszi semmibe mind a sorkatonaság, mind a civilizáció, mind pedig Kodály Zoltán szellemét.

Azoknak a felhasználóknak pedig, akik azt vetik a szememre, hogy nem időszerű szót emelni a harc, a virtus, a katonalét romantikájával szemben, azt tudom válaszolni, hogy ebben az országban hat évvel ezelőtt szemeket lőttek ki, embereket vertek félholtra brutális rendőrhordák, mindezt baloldali állampolgárok tapsa vagy cinkos hallgatása mellett, akik úgy gondolták, hogy így helyes megvédeni a közrendet. Válaszul kezdte el a széljobb megszervezni a félkatonai alakulatait, és azóta mást sem tapasztalok, mint azt, hogy egyre nagyobb tömegek idealizálják az erőt, és gondolják úgy, hogy a társadalmi konfliktusokat egyenruhában, alakzatba tömörülve kell megoldani. Ebben a közegben, véleménynyilvánításra felkért értelmiségiként nem voltam és továbbra sem vagyok hajlandó szó nélkül elmenni a Kodály szellemét megsértő zenés-táncos militarista kultúrprogram mellett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talibán
2012. május 07. 23:36
Giccses vagy, te vidéki buzi.
gvarga10
2012. május 07. 20:20
"Mucikám,Mucikám mit csináljak,hogy mihozzánk is betört a Puzsér?"-Avagy hogy kerül a cipő az asztalra?Vannak olyan helyek-menő éttermek-ahol a tulaj méretes gorobaságokat-az obszcenitásokt is beleértve-vágnak a vendég fejéhez. Ezért ott fizetnek! Hálásak,hogy a pénzükért elküldik őket melegebb éghajlatra! Ilyen a zsűrizés is!Ilyen mindenkit káromló, sértegető elmebeteget láttam már-hasonlóan Puzsérhoz-csak ő télen nyáron mezitláb és félpuzséron (bocs,félpucéron)járt. Ez is pénzkereset,csak fura izlésre vall.
leech
2012. május 07. 19:28
Hogy került be egy izraeli tv, izraeli médiaprostik, /előadók, zsüri + házasszonyok/ közé egy Magyar ? Ez azért teljesítmény . Nem ? Valószínüleg azért, hogy ez a Fuser jól a földbe döngölje a Magyarságot . Megtalálunk !
torresG4
2012. május 07. 18:11
.....puzsér, puzsér!....... Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét írtad meg, amire nem voltam kíváncsi!......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!