MSZP-közlemény a Békemenetről

2012. január 22. 07:34

Ma tízezrek tüntettek a kormány mellett, amihez joguk van, bár kicsit Kim Dzsong Il-es, de ez a fidesz-alapító szervezők felelőssége. S ez nagyon sokba kerülhetett.

2012. január 22. 07:34
Török Zsolt
OS

„MÉG mindenkinek joga van tüntetni, bár az Orbán-rezsim mindent elkövet, hogy a vele szemben véleményt megfogalmazó pártokat, civileket, szakszervezeteket, médiumokat megfélemlítsék, és elhallgattassák.

Ma tízezrek tüntettek a kormány mellett, amihez joguk van, bár kicsit Kim Dzsong Il-es, de ez a fidesz-alapító szervezők felelőssége. S ez nagyon sokba kerülhetett. 

Még jó, hogy az okosban privatizáló nagytőkés fizette a számlák egy részét, mert, ha a kormánypárti tüntetőket szállító ingyen buszok utasai saját zsebből fizették volna a tankolást, akkor az első benzinkút után visszafordultak volna.

A szervezők között is feltűnt a szlovák adófizető polgárként is megismert jobboldali publicista Bayer Zsolt, de nem csak Ő fizetett eddig külföldön adót, hanem nagyon sok résztvevő is. 

Feltűnő volt a rengeteg egyen-tábla, a sok ingyen busz, tán még statiszták is lehettek, mint tavaly március 15-én Orbán Viktor körül, s ez elég sokba kerülhetett. Látszott, hogy apait-anyait beleadtak a kormánypártok is, a kormánypártokhoz közel álló független civilek is, ehhez képest csak ugyanannyi embert tudtak összeszedni, mint amennyien megjelentek a 2011. április 9-én, a megfélemlített, a kormánypártok által kifosztott munkavállalói tüntetésen, hiszen akkor is az Oktogontól a Hősök teréig ért a tömeg. Érdekes, hogy a rendőrség akkor és most más-más számokkal állt elő. 

Sajnálatos, hogy most is együtt mutatkoztak az árpádsávos zászlókat lengető kormánypárti tüntetők és az anyaszervezetük vezetői, tagjai. 

Az emberek joga a demonstráció, de a szervezők felelőssége, hogy félrevezetik-e a híveiket, hiszen senki nem támadja Magyarországot, csak a magyar embereket nyomorba döntő, a demokráciát lábbal tipró kormányt, s a józan eszét vesztett  miniszterelnököt, aki többszörösen szégyent hozott hazánkra. 

Sajnos ettől a  tüntetéstől sem lesz olcsóbb a megélhetés, mert a kormány elhibázott gazdaságpolitikáját, a költségvetés hiányát növelő igazságtalan adórendszerét, az árakat növelő és a forintot értéktelenítő szabadságharc károkozásait nem semlegesíti pár tízezer ember demonstrációja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonda László
2012. január 23. 00:04
Igen, Ti mindig mindent pénzért csináltok, arról beszéltek, mert nem tudják elképzelni, hogy mit jelent a szívöröm, mit jelent a szeretet, mit jelent az önzetlen lelkesedés, az összefogás öröme. Tudom, hogy milyen egy üres és sötét alak vagy, hallottam néha a szakértői páholyban mit beszélsz, hogyan viselkedsz. Mostantól még jobban a körmödre nézek, te pedig a lábad elé... Azért kell így viselkedned, így hazudnod, mert a szürkeséged miatt a kutya nem venne észre. Kivéve ha egy holyagduzzadt kutya fát keresne, hogy a bal hátsó lábát föl emelve "folyó ügyeit" elintézhesse. Szerintem Te akkor is azt hinnéd, hogy felfigyelt rád, azért melegíti a bokád azzal a langyos folyadékkal ... Ezentúl ha meglátlak, vagy találkozunk a folyosón, akkor mindig arra gondolnék, hogy ha kutya lennék, felelmelném a bal hátsó és kélyes örömmel ... Mesterházy Attilának pedig üzenném; zavarjátok már el ezt a gyölölet halmazt, mert Titeket is megfertőz! Nem jók az utóbbi MTI-OS közleményeid. Lásd a "Lemossuk a gyalázatot..." Azt ne felejtsétek el soha, hogy 2006.máj.26-án, Őszödön, amikor zárt körben önleleplező beszédet tartott a "nyitrai paprikajancsi", akkor nektek vissza kellett volna adni a mandátumotokat és új választás követelni. Azóta vagytok hiteltelenek. Alapítsatok új pártot, gyónjátok meg a T/5005 Alaptörvény átmeneti rendelkezésében felsorolt jogutódi bűneiteket, felelőségetek. 2010-ben az "őszödi böszme" és bagázsa az MSZP listán került be, de nem adja vissza a mandátumát, pedig a D(eutsche)K(ommunistische)P(artei)-lista nem szerepelt a 2010-s választási listákon ... A sors bosszúja...
Gonda László
2012. január 22. 23:29
Török Zsoltnak! Undorító egy gyűlölködő vagy. Sajnálom a feleséged, vagy gyerekeidet, akik remélem nincsnek..., de ha vannak, akkor remélem "elhatárolódnak" tőled, ha rájönnek ki is vagy Te tulajdonképpen. A parlamenti folyosón nehéz dolog volt eddig is elmenni melletted megjegyzés nélkül, ökölbe szorított, zsebbe dugott kézzel. Ez után még nehezebb lesz... Rendszeresen olvasom az MTI OS-n írt böfögéseidet, személyeskedéseidet. Akiket képviselsz, azoknak csak ártasz. Szerencsére azok, ott ezt nem látják. Ti beszéltek demokráciáról? Tudtam miért kellett ott legyek a Kossuth téren, miért kellett az új Alaptörvény Díszkiadását magammal vinni. Jó volt boldog, mosolygós, szeretetteljes emberek között lenni! Bosszant, mi!? Isten áldd meg a magyart! Ez utolsó üzenetem Neked: "Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan" (Tamási Áron) http://os.mti.hu/hirek/73144/szabadsagert_igazsagert_es_a_gazsag_ellen_a_vertanuk_teren-1_resz
1istvan
2012. január 22. 21:15
kurva szar érzés lehet egy pártnak egy embernek, ha 416an hülyének nézik :-DD
facit
2012. január 22. 18:25
A szerzőnek (T.Zs.) még a nevét sem írom le, csak halványan kérdem van-e ennél mélyebb repülés ,mint ez a kénes leheletű közlemény ? Van-e ennél átlátszóbb,rosszindulatúbb, alpáribb torzítás (pl. tízezrek, ugyanannyi mint az Operánál, szlovák adófizető, árpádsávos zászlókat lengető tömeg.... ecetetrá-ecetetrá)? Ezek a szerencsétlen kaméleonok (a szegfűt javaslom napraforgóra lecserélni :-) annyira a gyűlölet zsákutcájába manőverezték magukat , hogy láthatólag már nem is találják a visszautat. Talán érzik, hogy NINCS is számukra ,ezért megy tovább a hazugság-offenzívájuk :-(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!