Gyászolnak a koreai kommunisták, gyászol a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság népe

2011. december 20. 19:19

Mi, magyar kommunisták büszkék vagyunk arra, hogy elődeink az 1950-es években segíthették a koreai nép harcát.

2011. december 20. 19:19
Munkáspárt

Kim Jong Il vezetésével a KNDK megőrizte függetlenségét. Megvédte a koreai nép által választott szocialista utat. Új szövetségi viszonyt alakított ki Kínával, gyümölcsöző együttműködést fejlesztették ki Oroszországgal. A KNDK megkezdte a két Korea közötti párbeszédet.

Gyászol a KNDK népe, gyászol a Koreai Munkapárt. Gyászolnak a világban sokan mások, akik tisztelték és tisztelik Korea bátor népét, amely hősiesen küzdött a japán gyarmatosítók ellen, majd a koreai háború pusztításai után helyreállította mindazt, amit az amerikaiak megsemmisítettek.

Mi, magyar kommunisták büszkék vagyunk arra, hogy elődeink az 1950-es években segíthették a koreai nép harcát. A Munkáspárt az elmúlt húsz évben mindig is kiállt a koreai nép mellett az USA agresszív politikájával szemben. Védte és gyarapította a magyar és a koreai nép barátságának hagyományait.

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke táviratban fejezte ki a magyar párt részvétét Kim Jong Il elhunyta alkalmából

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fedor
2011. december 21. 09:35
Laár Andrással szólva: Ez is komp akart lenni, de nem komp lett..
Csomorkany
2011. december 21. 08:54
Most egy ilyen gyászhír után hogyan fogok önfeledten ünnepelni Karácsonykor és Szilveszterkor?
anticonstitutionnelle
2011. december 21. 00:35
Idefigyelj te patkány Thürmer! Ez az ember a náci németországihoz hasonló koncentrációs táborokat üzemeltetett 200 000 politikai fogollyal! Milliók haltak éhen, amíg ez a rohadt állat luxusvonaton itta a drága importált alkoholt és sz..atta a kurváit. Aki külföldi filmet nézett azt rögtön vitték a Gulágra, míg Kim és családja Plazma TV-n nézte a hollywoodi filmeket. Ezek után senki ne mondja nekem, hogy a Jobbik szélsőséges, mert lehet hogy vannak közöttük idióták, de én Vonától még egyszer se hallottam, hogy tömeggyilkos rezsimeket istenített volna.
Ebfül
2011. december 20. 23:49
Thürmeréknek a CC-n a helye. Ilyen nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!