Bármelyik férfival felvettem volna a versenyt

2011. november 07. 12:15

Nekem ma még egy feladatom van. Ugyanazt a laza embert engedni, hogy átjöjjön a képernyőn, aki a való életben is vagyok. Interjú.

2011. november 07. 12:15
Demcsák Zsuzsa
Life

Nem mindent tud eltervezni az ember ebben a szakmában. A hullámzásokat, csendeket hogy viselted?

Nehezen. Most nem tudom visszaidézni az emlékét, az érzését, mert jelenleg teljesen másban élek. Nagyon nehéz volt, de tudom, hogy anélkül ma nem lennék ember. Engem elragadott ez a világ, és azért én ebben nagyon megváltoztam. Volt egy időszak, amikor el is voltam szállva magamtól. Ha utána nem lett volna mélyrepülés, nem lettek volna pofonok, akkor ma nem tudnám, hogy hol a helyem, és hogy mik az igazi értékek. Hogy legtöbbször mennyire talmi az, amit kapunk ebből a világból, és mennyire ál a csillogás is, a barátok, az ismerősök, az érdeklődők. Akkor nem lennének azok a barátaim, akikkel most összejárok, akik közül gyakorlatilag egyet nem tudok mondani, aki bekapcsolja a tévét.

Szerinted te ma ki vagy a nézőknek?

A legnehezebb dologra kérsz, hogy lássam kívülről magam és a visszajelzéseket a saját szavaimként mondjam. Megpróbálom. A legfontosabb, amit hallok - mostanában gyakori visszatérő jelző - az a »hiteles«. Ennek örülök a legjobban. Ha szűken számoljuk, tíz, ha tágabban tizenöt év kemény munkája van benne. Nekem ma még egy feladatom van. Ugyanazt a laza embert engedni, hogy átjöjjön a képernyőn, aki a való életben is vagyok. Mivel sokáig elképesztő megfelelési kényszer és a külalakom miatti kompenzálás volt bennem, ezért ezt még a mai napig nem tudtam levetkőzni.

Lehet, hogy alakul magától.

Vagy alakul magától, de amúgy ki tudja, hogy meddig tart a televíziózás az életemben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. november 08. 04:32
szerintem ez a csaj férfihormon tultengésben éli mindennapjait. Negyvenöt éves korában ő lesz az izraelni borotvahab reklám.
torresG4
2011. november 08. 00:14
ha leástok a mandíner homokjába nyakig és megköveztek, nekem akkor is bejön ez a kis mellű csaj, a frászt sem érdekli, hogy milyen politikai beállítottsággal rendelkezik, én csak a nőt látom benne és nagyon szimpi.....engem megnyert a nőiességével és a vidámságával......
már foglalt
2011. november 07. 20:19
ez már lájf vazze...
Fakutya ezredes
2011. november 07. 20:06
Erdekes egyebkent, hogy a maffiozok tyukjait is felfuttatjak. Pinafeltaro fotografust, zongoralabu szepsegkiralyot, fogyatekos szovivot vagy akarmilyen celebet koll beloluk csinalni. Tasnadi feleseget olyan gatlastalanul es fektelenul sztaroltak, mikor meg egyutt voltak, hogy az ember azonnal felfogta, mifele rendszerben is elunk tkp es mik azok a baloldali ertekek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!