Qrogatás

2010. november 03. 13:56

Finom kis úrinépek ezek a szocialisták, szó se róla. Qrogatják egymást… Most történetesen Szanyi qrogatja a nagy elqrót, majd ő vissza…

2010. november 03. 13:56
„Fletó azért jól megtanulta a mozgalomban: árgus szemmel figyeljük az ellent, soha nem lehet tudni, gyűlésen komoly emberrel nem közösködünk. Szanyi Tibor például csak öt percet kért, hogy szóljon a Kossuth tér sarkán, de még ennyit sem kapott. Válaszképpen a csalódott Szanyi megosztotta gondolatait internetes híveivel: »Az MSZP szexi mivolta a legkevésbé sem abból áll, hogy valaki qrogassa«.

Finom kis úrinépek ezek a szocialisták, szó se róla. Qrogatják egymást… Most történetesen Szanyi qrogatja a nagy elqrót, majd ő vissza…

Azt mondom, ne avatkozzunk mi be ebbe. (...)

Valljuk be, tegnap Ungváry Rudolf »történésznek« is elgurult a gyógyszere, de fájdalom, amíg négykézláb kereste a téren, egyidejűleg a mikrofonba is belebeszélt. Talán nem kellett volna. Mert a szellemileg roppant pallérozott Ungváry papa, aki, ha egy kiló kenyeret kér a boltban, nem állja meg, hogy ne nyilasozzon egy sort, a következő nyájas üzenetet intézte népéhez, a suksükölő maradékhoz: 

»Halkan mondom, hogy ne gondolják, hogy az indulat beszél belőlem, és lassan, hogy mindenki megértse: a kurva anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe meri vonni.« No, ezt az önmagát látványosan qrogató szöveget az övéi meg is értették: a beszámolók szerint, »beszédét és utolsó mondatát hosszú taps követte«.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2010. november 04. 01:49
Gyalog galopp gyanus a felállás...Fleto a fekete lovag, Szanyi meg a homokos "várurnö"..
sensei
2010. november 03. 20:32
Hej! - azok a "szép" ötvenes évek, amikor az elvtársak ki-nyírogatták egymást! Csak az a sok ártatlan áldozat ne lett volna mellettük!
küllő
2010. november 03. 20:00
Lezuhantak Kövér és szíjgyártóék színvonalára, ennyi történt csak.
Dobrev Klara
2010. november 03. 16:51
Megint irok-a böszme kiment kulázni-a tegnapi estéről. Undoritó volt ,egy vén fogatlan parazita lehugyozta a fehér ballon kabátomat amikor a feri seggéhez akart közel kerülni . Egy nyanya meg ótógrammot kért tőlem ,azt hitte a vén hülye hogy én vagyok még mindig a firszt lady . Na már engedi a budit ugyhogy befejezem,majd még irok nektek erről a majomparádéról ! Addig is Szebb Jövőt ! Puszszancs :Klara
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!