Erős ellenzék születik

2010. november 03. 12:33

Sokan aggódtak a tegnapi tüntetés előtt. Vajon megmozdulnak-e az emberek pár nap alatt?

2010. november 03. 12:33
„Sokan aggódtak a tegnapi tüntetés előtt. Vajon megmozdulnak-e az emberek pár nap alatt? Eljut-e hozzájuk a hír egy háromnapos ünnep közepette, ha nincs se pénz, se szándék hagyományosan hirdetni?
 
Ma már tudjuk: 2006 legendás Andrássy úti nagygyűlése óta nem jött ki ennyi ember az utcára a mi oldalunkon, mint tegnap. Számháborút nem kell folytatni. Sok ezren voltak. Sok ezren, akik maguktól jöttek, mert támogatni akarták a mi közös küzdelmünket. Újra voltak fiatalok és középkorúak, de nem ijedtek meg az idősebbek sem.
 
A hétvégén már sejtettem, hogy nem lesz semmi baj, mert olyanok is üzentek, hogy eljönnek, akik nem szoktak politikai rendezvényekre járni, főleg nem tüntetésre. De most jönni akartak. Elindultak vidékről, vonatoztak, autóztak pár órát, hogy együtt lehessünk. Fergeteges volt.
 
Nagyon köszönjük.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. november 04. 07:33
Fletó, ripacsokra nincs szükség, a bohockodással nem lehet eltakarni az elmult nyolc év bűneit.
countrystudy
2010. november 04. 06:33
"A világon szerintem kevés olyan politikai alakulat van amelyet úgy találta meg a célcsoportját hogy nosztalgiázó nyugdíjasok és nagytőkések pártja." szerintem nincs több ilyen formáció. és a jobboldalra mondják,h vakon követi Orbánt. ezt gyurcsók is tudja.csak kihasználja a kádári dolcsevíta emlékét ápolgató idősek elégedetlenségét.
Negue
2010. november 04. 02:37
"Sokan aggódtak a tegnapi tüntetés előtt. Vajon megmozdulnak-e az emberek pár nap alatt?" Én is hülyére aggódom magam! :)))))))
1120
2010. november 04. 02:33
"Sokan aggódtak a tegnapi tüntetés előtt. Vajon megmozdulnak-e az emberek pár nap alatt?" Egyszer megmozdulnak...mint a leszerelő katonák 1918. október 31.-én, hogy felkeressék az egykori miniszterelnököt a saját villájában... Ne várd azt a napod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!