Hideg zuhany a szaunában

2010. augusztus 09. 07:47

„Szia cica, akarsz valamit?” – szólított le a sárkánytetkós a szaunában.

2010. augusztus 09. 07:47

„A szauna forró levegőjében fokozatosan kiizzadtam magamból mindent, mi testet-lelket mérgezhet. Mély levegőt vettem, kényelmesen ellazultam a gőzben, és – szokásomhoz híven – hallgatóztam. Tanulságos volt… »Napi tizenkét órás műszakot nyomok, abból megvan a havi kétszáz rugó. Nem költök sokat, kaja, rezsi, tévé, internet, heti két kondizás, meg az uszoda. Van egy csaj, de hát semmi komoly… ha akar valamit, fizesse ki ő!« – röhögött össze egy kigyúrt, »egybenyakú” férfi a haverjával. Bal karján hatalmas tetovált sárkány díszelgett. Kicsi arrébb tőle két huszonéves fiú nevetett kajánul egy disznó viccen.

Az alsó padon három nő pusmorgott – teljes sminkben, méregdrága, márkás fürdőruhában. Hajdú Péterről és Sarka Katáról folytattak emelkedett eszmecserét, de szóba került a mellplasztika és a botox is. Éreztem, lassan kezd ez – no meg a szauna forrósága – sok lenni. Felálltam, elindultam kifelé. »Szia cica, akarsz valamit?« – szólított le a sárkánytetkós útközben. »Hideg zuhanyt, bár lehet, hogy az már megvolt az imént…« – vágtam rá, majd sietősen rácsuktam a bentiekre a gőzkabin ajtaját. Sajnos ez is Magyarország. Hát lett témám a jegyzethez. Nem utcán heverő, de szemet szúró.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. augusztus 09. 19:44
Mi a sztori?
röviden
2010. augusztus 09. 17:00
Próbálkozzék, kedves Edit, próbálkozzék.
MrWindd
2010. augusztus 09. 12:31
Valaki lefordítaná ezt nekem?Az volt a baj,hogy egy ember(legyen bár egybe nyakú)12 órázik,tisztában van vele,mennyit gürizik a pénzért,és nem szórja al,nem hagyja az élősködőknek?
dr. Sigmund Fraud
2010. augusztus 09. 09:45
gagyi a cikk, kétségtelen. bár aki hangosan dumál a szaunában azt én is pofánvágnám. jó hogy nem mindjárt dohányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!