Varga Barnabás után újabb magyar válogatott támadót figyel a Fradi

2024. április 23. 17:19

Nem lesz könnyű dolguk, ha le akarják igazolni, pláne, ha bekerül Rossi Eb-keretébe.

2024. április 23. 17:19
Hungary's defender #05 Botond Balogh sings their national anthem prior the UEFA Euro 2024 group G qualification football match between Hungary and Montenegro in Budapest on November 19, 2023. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Horváth Krisztofert, a Torino jelenleg kölcsönben a Kecskeméti TE-nél játszó 22 éves, kétszeres válogatott támadóját figyeli a Ferencvárosi Torna Club – közölte a Nemzeti Sport. A lap szerint egyelőre nincs szó kapcsolatfelvételről, a Fradi egyelőre csak elemzi a labdarúgó játékát, és van is mit, hiszen a fiatal labdarúgó kiválóan teljesített az idei szezonban.

A 2023-2024-es labdarúgóidényben 28 mérkőzésen 10 gólt és 7 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

A fiatal játékos tavaly szeptemberben a cseh válogatott elleni felkészülési meccsen debütált Marco Rossi válogatottjában, decemberben a montenegróiak elleni utolsó Eb-selejtezőn pedig szintén pályára léphetett a nemzeti együttesben. A szövetségi kapitány egyébként egy interjúban vele kapcsolatban épp arról beszélt, hogy szerinte Horváth a Ferencvárosba is beférne

Ezt is ajánljuk a témában

A Fradinak ugyanakkor nem lenne könnyű dolga ha szerződtetni szeretné a játékost, hiszen Horváth játékjoga az olasz első osztályban szereplő Torino tulajdonában van, szerződése pedig még egy évig érvényes. A játékos menedzsere szerint azonban az olasz klub figyelemmel követi a támadó fejlődését, és lehetséges, hogy mégsem engednék el olyan könnyen. (Persze, ha tényleg létrejön a napokban emlegetett szponzori szerződés az orosz gázvállalattal, akkor lesz pénz bőven, és ez nem fog gondot jelenteni a zöld-fehéreknél.) 

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek némileg ellentmond, hogy a Transfermarkt szerint a Kecskeméttel kötött kölcsönszerződésben egy vételi opció is szerepel – más kérdés, hogy az ott szereplő nem nyilvános kivásárlási összeg akkora-e, ami egyáltalán belefér a kecskeméti klub költségvetésébe. Valószínűleg nem, tekintve, hogy a klub teljes keretének értéke 6,3 millió euró, 

Horváth pedig egyedül ér majdnem egymillió eurót – és ha bekerül az Európa-bajnokságra utazó válogatott keretbe, sőt, esetleg pályára lép a kontinensviadalon akkor ez az érték komolyan emelkedhet.

 A szurkolói pletykák szerint Újpest is figyelemmel követi a játékost, de Nemzeti Sport úgy tudja, annak ellenére, hogy a csapatot megvásárolta a MOL, kevéssé valószínű egy ilyen üzlet létrejötte. 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­g­ö­s­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
zakar zoltán béla
2024. április 23. 19:45
"Fradi"
Skywalker_bp
2024. április 23. 18:16
Gazprom
szintetikus
2024. április 23. 17:30
Na még egy közpénz tolvaj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!