Szürreális mém terjed a neten: megálmodták a modern német válogatott trendkövető Eb-szerelését (FOTÓ)

2024. március 28. 16:16

A mez magán hordozza a sokak által kritizált társadalmuk ismertetőjegyeit.

2024. március 28. 16:16

Fotó: Christian Charisius/dpa Picture-Alliance via AFP

A szurkolói humor nem ismer határokat: a labdarúgó Európa-bajnokság előtt hivatalosan is bemutatták a nemzeti válogatottak a tornára készült szereléseiket, ezzel párhuzamosan pedig elkezdtek terjedni a szurkolói verziók.

Az utóbbi két évben mélyrepülésben lévő németek Toni Kroos visszatérése után a legutóbbi két meccsüket ugyan megnyerték szurkolóik legnagyobb örömére, a váltómezük azonban sokak tetszését nem nyerte el. Készült is egy alternatív verzió, amely magán hordozza a sokak által kritizált modern német társadalom ismertetőjegyeit.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról beszámoltunk, az Eb-re készülő magyar válogatott is prezentálta a hivatalos szereléseit, és itthon sem maradtak adósak a kreatív megoldásokkal a rajongók.

A sokak által ihletszegénynek tartott mezek után megjelent egy valóban magyaros verzió is az interneten, amely minden elemében tükrözi hazánk nemzetközileg ismert motívumait. Tőrös Balázs, a Sport Tv szakértője, ismert kommunikációs szakemberként „ecsetet” ragadott, hogy megálmodja a közönségkedvenc végeredményt, Puskás Öcsivel, a Parlamenttel, kalocsai mintával és egy megdöbbentően egyedi „hadüzenettel”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­­­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
pipa89
2024. március 28. 20:26
Szivárványos tütü :-D, hát ez qrva jó!
Lami66
2024. március 28. 18:51
Csillámpónis kispárna is kell! Így mire térdelnek meccs előtt?
billysparks
2024. március 28. 18:48
Szép, liberális mez. Minden liberális buzi pedofil. Ez tény!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!