Magyar himnusz helyett kínai fog szólni: világbajnoki aranyat hoztak Kínának a Liu fivérek

2024. március 17. 20:09

A fivérek megszerezték első aranyérmeiket kínai színekben.

2024. március 17. 20:09

Nyitókép: VCG/Getty Images

***

A korábban magyar színekben versenyző, kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok Liu Shaoang a vegyes váltó tagjaként megszerezte első vb-aranyát úgy, hogy a hazai váltó egyik legjobbja, az olimpiai és hatszoros világbajnok Xandra Velzeboer az élen korcsolyázva elesett. Ezután a szintén olimpiai és világbajnok Liu Shaolin Sándor a kínai férfi váltó címvédésével érte el a csúcsot, az öccsével együtt.

Nagyon különleges ez az aranyérem, mert hosszú éveken át üldöztük. Rengeteg munkát végzett az egész csapat, heteken át videóztuk a tavalyi és az idei világkupa futamait, mindenki beletette a maga ötletétmondta Liu Shaolin Sándor.

Annyira erős csapatunk van, hogy a sorrendet a taktika szerint változtathatjuk. Most a második és harmadik helyen korcsolyáztunkmondta a 26 esztendős, immár nyolcszoros vb-aranyérmes Liu Shaoang.

(MTI) 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­­ ­l­­á­­n­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­r­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Jack Reynor
2024. március 18. 09:23
Egyéniben betliztek, döntőbe sem jutottak. Az árulóknak megvetés és kitaszítottság jár.
Lajoss
2024. március 18. 08:19
A Kósa Lali faszsága…
Nuttika
2024. március 18. 07:40
Nem tudom, ki imádja ennyire a Liu fivéreket a mandin, de költözzön ki utánuk és tartsa meg magának az imádatát. Két kínai, semmi több a két srác.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!