Kemény üzenetet küldött a Liverpool csapatkapitánya a Premier League gólkirályának

2024. március 10. 15:08

Virgil van Dijk alaposan megkeserítené a norvég támadó életét.

2024. március 10. 15:08
Liverpool FC v Manchester City - Premier League

Fotó: Laurence Griffiths/Getty Images

***

Mint arról beharangozónkban is írtunk, a Premier League bajnoki címéért folyó versenyfutást is nagyban befolyásolja a Liverpool–Manchester City csúcsrangadó, amelyen a magyar középpályás, Szoboszlai Dominik jó barátjával, Erling Haalanddal, a szezon végén távozó német szakember, Jürgen Klopp pedig a vendégek katalán menedzserével, Pep Guardiolával csaphat össze.

Ősszel 1–1-re végeztek a riválisok Manchesterben, vasárnap pedig az Anfielden csap össze a forduló előtti listavezető Liverpool és az egy ponttal és hellyel mögötte álló, címvédő Manchester City.

Ha nem is lesz döntőnek beillő mérkőzés, hiszen következik még 10 forduló, az év egyik legfontosabb összecsapása előtt áll mindkét együttes.

Ezt is ajánljuk a témában

A hét közepén még mindkét gárda a nemzetközi kupában volt érdekelt: szerdán a City hazai pályán jutott tovább a dán FC Köbenhavn ellen a BL-ben, csütörtökön a Liverpool pedig Prágában tette formalitássá a visszavágót az 5–1-es sikerével az El-ben, amely során a kegyelemdöfést Szoboszlai Dominik adta meg a cseh Sparta Prahának.

Ezt is ajánljuk a témában

Utóbbi találkozó végén a Magyar Nemzet tudósítója kérdezte a mixed zone-ban a Liverpool csapatkapitányát, Virgil van Dijket. A robosztus holland védő a csúcsrangadóval kapcsolatban elmondta, mire számíthat a PL-góllövőlistát vezető norvég gólgyáros, Erling Haaland.

„Remek dolog a világ egyik legjobb csatárával megmérkőzni. Megmutatta, hogy a zsigereiben van a góllövés, a statisztikái magukért beszélnek. Úgyhogy rendkívül nehéz délutánunk lesz.

Haaland mindig megkeseríti a védők életét, ugyanúgy, ahogy én fogom az övét. Ezek mindig kemény ütközetek, és azt hiszem, hogy mindketten nagyon várjuk már”

– fogalmazott a holland védő.

A vasárnap, 16 óra 45 perckor kezdődő Liverpool–Manchester City labdarúgó-mérkőzésről élő, szöveges közvetítéssel jelenkezünk itt, a Mandineren.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. március 10. 15:16
Hajrá Liverpool! Verjétek el a mocskos City-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!