Így táncoltak a georgiai focisták a történelmi Eb-kijutás után az öltözőben (VIDEÓ)

2024. március 27. 09:32

Óriási bulit csaptak a görögök legyőzése után.

2024. március 27. 09:32

Fotó: TikTok-képmentés

Mint arról beszámoltunk, teljessé vált a németországi labdarúgó Eb mezőnye, Georgia először lesz ott a kontinenstornán. Ennek megfelelően, a görögök legyőzése után hatalmas ünneplés vette kezdetét az öltözőben, amelyből a korábbi fehérvári és újpesti támadó, Budu Zivzivadve, az egykori ferencvárosi védő, Lasha Dvali és a Napoli szupersztárja, Khvicha Kvaratskhelia is alaposan kivette a részét.

Ezt is ajánljuk a témában

@nakrebi 🔥🕺🏻 ს ა ქ ა რ თ ვ ე ლ ო #fyp #4you ♬ original sound - ეროვნული ნაკრები

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2024. március 27. 13:57 Szerkesztve
Egyet tényleg nem értek. Miért kell a grúzokat georgiaiaknak nevezni. A Grúz családnév egy származásra utaló név. Nagyon régóta ismert a magyar nyelvben. Soha nem volt például olyan, hogy Georgiai István, ellenben Grúz István már a középkori Magyarországon is létező családnév volt. Van egy ismerősöm Salgótarjánban Grúz Tomi, aki egyébként válogatott játékos volt. Szólni kellene neki, hogy ő nem is Grúz, hanem Gerogiai Tamás. Ez egy baromság. Nekem Georgia az Usa, Grúzia meg Kaukázus.
dekoninck-2
2024. március 27. 12:12
Georgiai orgia!
Reszelő Aladár
2024. március 27. 11:50
Van okuk örülni. Hazai pályán emberhátrányban a félidőtől a hosszabbítás végéig, végül büntetőkkel. Nem lettek világverő csapat, de mi pontosan tudjuk, milyen egy pótselejtezőt sikerrel megvívni.
NorthernOutlaw
2024. március 27. 10:51 Szerkesztve
Akkor ezek most georgok vagy GRÚZOK b+??!!!! Mi meg akkor hungarok vagyunk? Elmentek a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!