Régi trükk, de megint bevált: így loptak el egymillió fontnyi ékszert az angol válogatott játékosától

2023. december 29. 18:59

A Manchester City sztárja néhány órájától is fájó búcsút vehetett.

2023. december 29. 18:59

Ismét jól ismert trükköt alkalmaztak a szigetországi tolvajok, amikor kirabolták az angol válogatott sztárjának, Jack Grealishnek az otthonát, miközben meccset játszott. Szerda este az Everton otthonában lépett pályára a címvédő Manchester City az angol labdarúgó-bajnokságban, amíg a meccset végigjátszó Grealish a pályán szorgoskodott, addig a „rosszfiúk” a házában ügyeskedtek – összesen egymillió angol font értékben vittek magukkal ékszereket és órákat – jelentette az angol sajtó.

A legrosszabb az egészben, hogy a betörés alatt a Cheshire-ben található ingatlanban tartózkodott a játékos menyasszonya és népes családja, szülei és nagyszülei, de szerencsére senki sem sérült meg.

A labdarúgó tíz hozzátartozója nézte a televízióban közvetített meccset, amikor zajokat hallottak az emeleten, és a kutyák eszeveszett ugatását. A rendőrök a helyszínre száguldottak, miközben egy helikopter a birtokot fürkészte, a rablóknak azonban sikerült elmenekülniük.

Grealish és kedvese, Sasha Attwood tavaly vásárolta meg a hétágyas, 24 hektáros kastélyt, de csak most költöztek be. Otthonuk helikopter-leszállóval, csónakázó- és horgásztóval, borospincével, teniszpályával, golfpályával, valamint teljes méretű futball- és krikettpályával büszkélkedhet.

Fotó: Justin Tallis/AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. december 30. 14:12
Inkább egy széfet bérelt volna az egyik üveg bor megvásárlása helyett.
orokkuruc-2
2023. december 29. 22:48
„hétágyas” - esti AKG?
anonymtalan2
2023. december 29. 20:18
Foul me once shame on you, foul me twice shame on me.
lájkbajnok
2023. december 29. 19:56
„hétágyas” Google fordító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!