Angol bajnokság: itt még a nagymamák is értik a taktikát (VIDEÓ)

2023. december 14. 12:26

El is magyarázzák.

2023. december 14. 12:26
null

A Premier League legutóbbi fordulójában az újonc Luton Town ( a Londontól északra fekvő kisváros csapata) megszorongatta a BL-címvédő Manchester Cityt. A kiscsapat 1-0-ra vezetett, végül Guardioláék 2-1-el hozták a kötelezőt.

Még 0-0-s állásnál történt, hogy a hazaiak bedobáshoz készültek a címvédő ellen, egy lelátón helyet foglaló idős szurkolónő pedig hevesen gesztikulálva próbálta magyarázni a csapat játékosának a helyes taktikát. A vicces jelenetet az operatőr is megörökítette.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helyrerakosgat
2023. december 14. 13:21
"2-1-el" Van olyan szó, hogy egyel, de nyilvánvalóan nem arra gondolt a magát újságírónak képzelő egyén, aki képtelen a -val, -vel ragok használatának elsajátítására. Gratulálok a tízezredik nyelvgyalázáshoz, és ennek a bosszantó hibának a minél szélesebb körben való konok, kitartó, megingathatatlanul elszánt terjesztéséhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!