Az ág is húzza Gulácsi Pétert: ő kezdett volna a BL-ben, de megint megsérült

2023. november 28. 16:45

Tovább húzódik a magyar kapus kálváriája.

2023. november 28. 16:45
Budapest, 2022. szeptember 26.
Gulácsi Péter kapus a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkõzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2.

Gulácsi Pétert alighogy felépült súlyos térdsérüléséből, ezúttal a lábujjproblémái akadályozzák a játékba lendülését. A szezonban eddig mindössze két Német Kupa-meccsen kapott lehetőséget, az őt helyettesítő német Janis Blaswich ugyanis remekel a gólvonalon.

Ennek ellenére, a Manchester City elleni BL-csoportmeccsre készülő RB Leipzig vezetőedzője, Marco Rose a találkozót felvezető sajtótájékoztatón elmondta, eredetileg úgy kalkulált, hogy a magyar kapus kezd, hogy visszanyerje korábbi formáját, ám az újabb sérülés közbeszólt. Mint fogalmazott: „szeretnék végre lehetőséget adni Gulácsinak, hogy ismét játékba lendüljön, de újabb sérülés állt a terv útjába. A Manchester City ellen a kezdőcsapatban kapott volna helyet, de nem edzett eleget az elmúlt másfél hétben.

Úgy készülünk, hogy a decemberi zárófordulóban, a Young Boys ellen már Gulácsi kezd a BL-ben”

– jelentette ki Marco Rose.

A Manchester City–RB Leipzig találkozón pályára lépő két csapat már egyaránt továbbjutott a kvartettből, a csata a csoportelsőségről dönthet. A meccsnapi keretben a sérüléséből lábadozó Willi Orbán még mindig nem szerepelhet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toro
2023. november 28. 18:12
Nem olvastam, mi történt? Kibicsaklott a bokája a tűsarkúban....?
kuzmics
2023. november 28. 18:12
A szivárvány is húzza!
Akitlosz
2023. november 28. 17:01
Hát pedig a sport egészséges. Vagy mégsem? A fene sem sajnálja őket! Minek ment oda?
titi77
2023. november 28. 16:57
a női válogatottban a helye. (persze németországban)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!