Minden magyar sportrajongónak fájhat ez a kép a Liu testvérekről

2023. október 06. 11:57

Kínában is egyre népszerűbb Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, egy rajongó büszkén osztotta meg aláírt plakátját a közösségi médiában.

2023. október 06. 11:57
Chinese Short Track Speed Skating National Team Training Session

Bár kezdetben ellepték a kínai közösségi oldalakat a negatív hozzászólások azt követően, hogy eldőlt, a téli olimpiai bajnok testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang Magyarország helyett Kína színeiben versenyez tovább, mára nagyon népszerűek lettek a rövid pályás gyorskorcsolyázók.

Ezt is ajánljuk a témában

Nemrég a Weibo-n jelent meg egy bejegyzés, amelyben egy kínai lány azt írta, nagy rajongója lett a sportolóknak, és rendkívül boldog, hogy egy távoli ország helyett immár hazájában versenyeznek. Sőt, még egy plakátot is készített, amin a két Liu kínai szerelésben látható – a Shaoang és Shaolin Sándor által aláírt példányt az ablakába ragasztotta ki a szurkolóhölgy.

Forrás: Weibo

A helyi médiában is egyre többet szerepelnek a Liu fivérek, ahogy erről a közelmúltban a Mandineren írtunk, s ott is akad, hogy félreértéseket kell eloszlatniuk. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: VCG

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. október 06. 18:15
Jaj, engedjük már el őket!
smaraglay
2023. október 06. 15:31
Itthon ők voltak kis kínai császárok és lehettek volna nagyok. Ott ketten a tömegben. Jönnének még ők vissza, de remélem innen nincs visszaút.
adrás
2023. október 06. 15:28
Kutyából nem lesz szalonna,csak az hogy miért ingyen mehetett el a két majom?
Búvár Kund
2023. október 06. 14:08
Fáj a fenének! Kurvára nem érdekelnek a kinai sportolók! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!