Nem mindennapi felvétel: legendákkal fotózkodott Orbán Viktor

2023. augusztus 26. 14:55

Egy képen öt olimpiai, több világ- és Európa-bajnoki érem.

2023. augusztus 26. 14:55

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Magyar Zene Házában az atlétikai világbajnokság tiszteletére rendezett műsoron és fogadáson vett részt. Az eseményen több híres sportoló, sportvezető és sportdiplomata is részt vett, többek között a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach is, akit a miniszterelnök a Karmelita kolostorban külön is fogadott.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Zene Házában egy nem mindennapi csoportkép is elkészült, amelyen Gyulay Zsolt olimpiai- és világbajnok kajakozóval, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével, Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívóval, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszóval és Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutóval látható a miniszterelnök.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 27. 05:08
Pöcstelenné Átoperált
balbako_
2023. augusztus 27. 05:03
A sportsikerek a kormánynak is köszönhetők hiszen a felkészülésnek létesítményi akadályai nincsenek és minden sportág megfelelő pénzügyi kerettel rendelkezik a sikeres felkészüléshez.
manitowoc
2023. augusztus 27. 00:29
Hááát... ami Baji "legenda" voltát illeti, nagyon erős túlzás. A magyar bajnoki címein kívül csak egy Universiade bajnoki győzelemmel (2017) dicsekedhet. Atlétikai világbajnokságokon Baji harmadik helyezésénél jobb eredményt (második helyezést) 6 magyar sportoló is elért, közülük Pars 2 vb-n is.
Lajoss
2023. augusztus 26. 21:37
Az Overdose-zal is szelfizett ez a szerencsétlen…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!