„Sikoltozik, mint egy ri...nc!” – Nagyon kiakadt ellenfelére Fucsovics (VIDEÓ)

2023. május 23. 17:46

A meccset Sebastian Baez nyerte 6-4, 7-6-ra, így Fucsovics kiesett a Lyonban zajló ATP-tenisztornáról.

2023. május 23. 17:46
null

A 444 szúrta ki a Tennis Tv Instagram oldalának rövid videóját Fucsovics Mártonról, aki a Sebastian Baez elleni mérkőzés szünetében kiosztotta a szerinte sportszerűtlenül viselkedő ellenfelét, majd a játékvezetővel is megosztotta gondolatait: „Úgy viselkedik, mint egy 12 éves. Ezek a köcsög huszonévesek. Persze nem ő az egyedüli. Teljesen sportszerűtlenül játszik, minden hibámat vamosszal ünnepli.

fogalmazott Fucsovics, akit az incidens után a játékvezető is figyelmeztetett, hogy ne használjon hasonló szavakat. A meccset Baez nyerte 6-4, 7-6-ra, így Fucsovics kiesett a Lyonban zajló ATP-tenisztornáról.

Az esetről készült videót alább láthatják:

Kép forrása: MTI/AP/Alastair Grant 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scandal says Jack
2023. május 24. 11:55
Mártonnak igaza van, a nyögdécselés nem fair nemcsak az ellenféllel szemben de idegesítő a néző számára is. A tenisz egy konzervatív úri sport (volt valaha).
Ergit
2023. május 24. 08:31
Kedves Fucsovics! Talán rá kellett volna jönnöd, hogy ez is egy stratégi az ellenféllel szemben, hogy ne teljesítsen úgy, ahogy általában szokott. Anno Bkörn Borg a meccsein sokat szenvedett McEnroe viselkedése miatt. Finoman meg is jegyezte. Na de Borg akkora világ klasszi (volt), hogy TUDTA KEZELNI AZ ELLENFELE VISELKEDÉSÉT!!!!
Pierre
2023. május 23. 21:40
civilizaltan viselkedni sajnos nem tanult meg Magyarorszagon.
Dunhill67
2023. május 23. 20:02
na,'mér (hogy hívták azt az szőke orosz ribit?)...az meg minden ütését orgazmussal felérő hanghatással végezte:)...Sharapova,na
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!