Szív megszakad: megjelentek az első fotók a Liu testvérek kínai bemutatkozásáról

2023. március 29. 15:29

Több kép is nyilvánosságra került a magyar gyorskorcsolya korábbi sztárjairól.

2023. március 29. 15:29
null

A Getty fotóügynökség oldalaira került ki több kép is Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor kínai bemutatásáról. A magyar színekben történelmi olimpiai bajnoki címet szerző testvérpár a közel 14 millió lakosú Tiencsin városának rövidpályás gyorskorcsolya csapatában térhet vissza a versenyzéshez.

Fotó: Visual China Group/Getty Images
Fotó: Visual China Group/Getty Images

***

Fotó: Visual China Group/Getty Images
Fotó: Visual China Group/Getty Images

***

Fotó: Visual China Group/Getty Images
Fotó: Visual China Group/Getty Images

Nyitókép: Visual China Group/Getty Images

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2023. március 30. 23:18
Csak az az igazi magyar, aki a haláláig az. Ettől még szeretheti a kínai kultúrát. De ha az ereiben legalább félig magyar vér kering, és az itteni viszonyok közepette ért el egy sportágban komoly eredményeket, akkor kellett volna egy olyan megoldást keresni, és olyan történetet kellett volna a magyarok elé tárni, amiben legalább szerepe van a magyar sportszerető embereknek is. Ez elmaradt, amiért nagy kár, és ebben sajnos szerepe van a sportért felelős politikusok és szakembere szűkkeblűségének is.
SzLacus
2023. március 29. 20:49
Jó isten lássa a lelkemet, de épp miattuk kedveltem a korcsolyát ! Az meg, mikor bejelentették, hogy visszamennek kínába, mellbe vágott. Részemről sajnálom, hogy ez megtörtént, megtörténhetett. Remélem lesz mielőbb hasonló teljesítőképességű magyar versenyző/k , hogy újra kedvem legyen nézni a versenyeket.... Hajrá magyarok!
kujon
2023. március 29. 20:17
Kína ezzel csak "piacot vett", vagyis a konkurenciát nullázta le.Ott ezek a Shaolin templomosok nem fognak százmillió forintnyi támogatást kapni, mert nem 100%-os kínaiak.Innentől kezdve meg a két-szék-közt-a-pad-alá esete fog jönni.Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne... Ha nekik így jó, akkor nekem is.
khomeini
2023. március 29. 19:50
zanzasitva: nem hiszed el mutatjuk hoppa szivszorito
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!