Hosszú Katinka mégsem terhes?

2023. március 01. 13:24

Sós Csaba szövetségi kapitány nem tudta megerősíteni a sajtóinformációkat.

2023. március 01. 13:24
null

A hétvégén robbant a hír a bulvársajtóban, miszerint gyermeket vár Hosszú Katinka, ezért nem tér vissza az élsportba. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya az M4 Sportnak elmondta, hogy a magyar úszóválogatott túlnyomó többsége befejezte a háromhetes thaiföldi edzőtábort, mindenki az időszaknak megfelelő állapotban van.

Állítása szerint Hosszú Katinka nem vett részt a thaiföldi edzőtáborban, és egy Tenerifére tervezett állomás is meghiúsult: Sós a sajtóban megjelent terhességgel kapcsolatos pletykákat

sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, ezeket a háromszoros olimpiai bajnoknak kell megerősítenie, ha igazak.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. március 02. 06:46
Magánügy!!!
Ehetős Odó
2023. március 01. 22:48
Nem mindegy?
Akitlosz
2023. március 01. 16:14
"Hosszú Katinka mégsem terhes? " Ezt tényleg az olvasóknak kellene tudniuk? Annyit tudok segíteni, hogy tőlem biztosan nem terhes.
formaegy
2023. március 01. 15:34
Most komolyan ez egy egetverő probléma, hogy "megtudjuk" Hosszú Katinka várandós, vagy nem várandós? Akit érdekel, kérdezze meg tőle. Vajon minden éjjel próbálkoznak? Ezt nem próbálják megtudni? Az eszem megáll. Most őszintén, ki a fenét érdekli. Tisztelem, de ez kit érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!