Gyurta Dániel koronavírusos, nem tud elmenni a NOB-közgyűlésre

2022. január 27. 21:57

„Úgy tűnik, nem úszom meg tünetek nélkül, sajnos gyorsan jött, és eléggé levert vagyok tőle” – írta közösségi oldalán az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó.

2022. január 27. 21:57
null

Gyurta Dániel a Facebook-oldalán tudatta, csütörtökön délelőtt kézhez kapott pozitív tesztje azt jelenti, hogy pénteken nem tud elindulni a NOB-közgyűlésre és a téli olimpiára Pekingbe. A szabályok szerint már későbbi felépülés után sem lesz lehetősége elutazni.   

„Egyelőre úgy tűnik, nem úszom meg tünetek nélkül, sajnos gyorsan jött, és eléggé levert vagyok tőle” – írta, hozzátéve, hogy az utóbbi hónapokban az egyik legrosszabb a kiszámíthatatlanság, neki most háromhetes pekingi kintlétről kell lemondania, illetve ezzel a NOB-közgyűlésről, a sportolói bizottság üléséről és a téli olimpiáról, amelyen NOB-tagként lett volna jelen. Ugyanakkor jelezte, hogy a NOB közgyűlését online követi majd.

(MTI)

Címlapkép: Földházi Árpád 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. január 28. 07:44
Jobbulást, gyógyulást!
Bellmondo
2022. január 28. 05:19
Az ilyen esetek adják a lovat az oltásellenesek alá. A kommunikációt javítani kellett volna már jó ideje. Összemossák a kockázati fokozatokat mert nincs eléggé kidomborítva a különbség a fertőződés és a kialakuló betegség között. Most Gyurta és Csollány esetének összevetése jó alkalom lenne némi fényt gyújtani a sötétségben de félő, hogy valami rosszul értelmezett kegyeletből ez is elmarad.
anna bolena
2022. január 27. 22:17
Mielőbbi gyors gyógyulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!