Csisztu Sport Cast – új videotartalom a mandiner.hu sportrovatában

2021. június 20. 10:18

Magyar sportechnológiai innovációk a nemzetközi üzleti siker kapujában – Gyurta Dániel olimpiai bajnokkal kibeszéljük, mire lehet képes a nemzetközi üzleti világban néhány magyar okos sporteszköz és innováció.

2021. június 20. 10:18
null

Hallottak már arról a magyar sporttechnológiai sikersztoriról, amely rekordidő alatt képes salakos és keményborítású teniszpályát építeni a világon bárhol? Úgy hívjak Rebound! Bizonyosan sokunkat megrendített a dán Christian Eriksen hirtelen szívhalála és újraélesztése, lehet, hogy a magyar fejlesztésű Heartbit technológia hosszútávon segíthet az ilyen tragédiák megelőzésében? Vajon melyik volt az a pandémia alatti otthon, online vezetéssel végzett mozgásforma, amely a legnépszerűbb lett tavaly?

Hát persze, hogy a jóga. Ebben a magyar fejlesztésű Yoganotch nemzetközi üzleti robbanás előtt áll. Most a három cég ügyvezetőjével, Ozsvald Eszterrel, Vilhelm Gáborral és Freund Krisztiánnal valamint Gyurta Dániel olimpiai bajnok, sportdiplomatával készített beszélgetést Csisztu Zsuzsa, a HEPA, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a SPORTTECH-Hungary program keretében arról, micsoda üzleti lehetőségek rejlenek az innovatív magyar sporttechnológiai találmányokban és a mögöttük épülő startupokban. Hihetetlen magyar koponyák jönnek, íme a videó!

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. július 28. 19:13
Hát ez nagyon gyenge, törpike. Maradj a pornófilmezésnél.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. július 28. 19:13
A baloldalon tanult szopni ezek szerint.
szarcsi1
2021. július 28. 16:16
Nem tetszik. Sokkal jobb lenne nem egy pornosztárból lett baloldali szopóbérencre bízni a Mandi sportrovatát. Dögunalom.
BossN
2021. július 02. 01:19
Egyetértek az előttem szólókkal. Csisztu nem a Mandinerre való! Exhibicionista buta liba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!