Az ismeretlen futballista

2010. augusztus 13. 17:49

Számos magyar futballklub érintett lehet a bundaügyben. A nyilván hosszú évek szívós munkájával felépített bundahálózatban valószínűleg könnyen jutottak vastag pénzekhez a csapatukat eláruló focisták.

2010. augusztus 13. 17:49

A magyar focisták gyenge eredményeik ellenére mind a mai napig az élet császárai. Egy közepes NB1-es csapat közepes képességű játékosaként jól el lehet lébecolni, elég jó pénzekért a posványban. Ha az ember emellé még bevállalja a bundamaffia-tagságot, tovább növekedhet az amúgy sem vékony buksza. Ki tudja, hogy ki fog belebukni a játékosok közül a lassan kibontakozó ügyben? Addig is a simlis focisták a magyar valóság nyertesei maradnak - vesztesnek maradunk mi, egyszeri szurkolók.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. augusztus 16. 09:53
mióta van sportfogadás, van bunda is azért megnyugtatóbb volna, ha valóban bizonyított esetekben járnának el, mielőtt elmeszelnek valakit, nem pusztán azért, mert "bizonyított, hogy beszélt x-szel és y-nal" egyébiránt a tuti bunda mindig a középhátvéd és a kapus megvásárlása volt, középpályások, csatárok kevésbé képesek tudatosan befolyásolni az eredményt
zoli 29
2010. augusztus 15. 18:09
"Számos magyar futballklub érintett lehet a bundaügyben." A kulcsszó a "lehet". A médián keresztül csak csepegtetik az állítólagos információkat, de a mai napig nem ismerjük a tényeket. Persze népszerű dolog még egyet belerúgni "a magyar focistákba, akik nulla teljesítménnyel milliókat tesznek zsebre", de nekem inkább gyomorforgató.
HCrules
2010. augusztus 14. 10:57
Bezzeg Mészárost meg Polekszicset jól eltiltották, pedig ők bizonyítottan nem bundáztak :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!