Ketten meghaltak a Balatonban

2012. július 02. 10:28

Vasárnap délelőtt ketten is belefulladtak a Balatonba. A vízimentők megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, aki Sóstónál merült el, illetve életét vesztette az a 11 éves holland fiú is, aki Révfülöpnél tűnt el a vízben.

2012. július 02. 10:28

Másfél órás keresés után megtalálták a Balatonban a Révfülöpnél eltűnt 11 éves holland fiú holttestét vasárnap reggel – tájékoztatta Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-t vasárnap. A vízimentőket az Országos Mentőszolgálat riasztotta, a szintén bejelentést tevő, közeli strandon szolgáló vízimentő is bekapcsolódott a keresésbe, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A szemtanú szerint a fiatal a Napfény kempingből indult úszva a Szigeti strand irányába. Mint kiderült, a kempingben többen is látták elmerülni. A fiú holttestét az általuk megjelölt helyszíntől mintegy 10-15 méterre, 160 centiméter mély vízben találták meg.

Délelőtt továbbá megtalálták annak a 47 éves dunaszentgyörgyi férfinak a holttestét, aki vízibicikliről ugrott a Balatonba vasárnap – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Karsay Kornél elmondta: a férfi Siófok-Szabadiban két gyermekével együtt indult vízibiciklizni, majd a két és fél méteres vízbe ugrott és elmerült. A férfit, akinek keresésébe a család mellett a vízirendőrök és a vízimentők is bekapcsolódtak két hajóval, a víz alatti kutatásokhoz használt Sonar-készülékkel találták meg. A gyerekeknek nem esett bajuk – tudatta korábban a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!