„Őt csak fejjel lefelé fogják kivinni a Kremlből” – ritka keményen odaszólt Putyinnak az ukrán elnök

2024. május 21. 18:25

Zelenszkij szerint a párbeszéd az orosz elnökkel jelenleg lehetetlen.

2024. május 21. 18:25
Volodimir Zelenszkij

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

Volodimir Zelenszkij megjegyezte, hogy a párbeszéd Vlagyimir Putyin orosz elnökkel jelenleg lehetetlen, mivel az orosz vezető nem független személyiség, és az Ukrajna iránti gyűlölet vákuumában él, amit a környezete is támogat – számolt be a Pravda.

„A probléma, hogy kimosta az emberek agyát, és ők is kimosták az ő agyát. Benne van az információs lufiban, abban a vágyban, hogy elpusztítson minket. Nem ülhetsz le beszélgetni egy olyan emberrel, akinek egyetlen célja, hogy elpusztítson téged. És itt ma nem lehet tisztességes párbeszédet találni” – mondta az ukrán elnök, aki szerint Putyin már nem egy független figura, az ő narratívája, hogy 

Ukrajnát az Amerikai Egyesült Államok vezeti, utbbit pedig elsősorban a nagy pénz irányítja.

„Putyint csak fejjel lefelé fogják kivinni a Kremlből. A környezete tartja őt ebben a rendszerben. Meg kell találnunk ennek a rendszernek a gyenge pontját. Ha minden nap keressük és harcolunk, akkor biztosan győzni fogunk” – fogalmazott Zelenszkij.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. május 21. 22:43
Igaza van. Mert putyin nem áll szóba a már illegitim zenebohóccal.
europész
2024. május 21. 22:06
A kokain beszelt belole.De valoszinu,hogy ot fej nelkul fogjak a Majdanon mutogatni.
Stingary76
2024. május 21. 21:44
Miről beszél már megint ez az agyhalott náci fasz.. Az ősembernek több esze volt mint ennek a húgyagyúnak..
lendvaiildiko
2024. május 21. 21:35
Amikor még Zelensky nadrágban a putyiista tv-ben újévet ünnepelve énekelt és táncikált Makszim Galkinnal (2013-ban). https://www.youtube.com/watch?v=cTmhTxzAH70 11 év alatt mit elkövethet egy ember? ? ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!