Rakétázni kezdte a Hezbollah Izraelt (VIDEÓ)

2024. április 12. 21:15

A hadsereg közölte, hogy mintegy 40 rakétakilövést észleltek a legutóbbi sortűzben Izrael Felső-Galilea térségében.

2024. április 12. 21:15

Nyitókép: Képernyőfotó

Drónokkal és rakétákkal támadta az elmúlt órában az Irán által támogatott libanoni Hezbollah Izrael egyes északi vidékeit – olvasható a Portfolió hasábjain. Az Izraeli Védelmi Erők szóvivője pénteken közölte, hogy az izraeli légvédelmi rendszer elfogta a Hezbollah két robbanékony drónját, amelyek Libanonból hatoltak át izraeli területre – számolt be a Haaretz.

A hadsereg közölte, hogy mintegy 40 rakétakilövést észleltek a legutóbbi sortűzben Izrael Felső-Galilea térségében, és ezek egy részét sikerült elfogni, a többi pedig nyílt területen zuhant le. Áldozatokról nem érkezett jelentés.

Az Irán által támogatott libanoni Hezbollah csoport közölte, hogy pénteken több tucatnyi Katyusa rakétát lőtt ki izraeli tüzérségi állásokra, és a bombázást a déli izraeli csapásokra válaszul hajtotta végre – olvasható az English Alarabiya hasábjain. A Hamásszal szövetséges Hezbollah szinte naponta váltott határon átnyúló tüzet az izraeli hadsereggel azóta, hogy a palesztin fegyveres csoport október 7-én megtámadta Izrael déli részét, és ezzel háborút robbantott ki a Gázai övezetben.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­y­­o­k­­­ ­v­­á­r­n­­­a­k­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 13. 22:44
Zsidók már több ezer éve éltek ezen a piciny területen, mikor az első burnuszos arab a VII. szd-ban erre tevegelt. Azóta az arabok 13 MILLIÓ KM2-re növelték területüket, mig a zsidók megmaradtak ezen a 1/4 magyarországnyi, részben sivatagos részen. DE a telhetetlen terroristáknak ez is kellene. Eddig öt arab - izraeli háború zajlott le. MINDET az arab agresszorok kezdték és MINDET el is vesztették. De vannak, akik a saját kárukon sem tanulnak, mert a gyűlölet elvakitja őket. Mivel Izrael Gázának már 90%-át elfoglalta,a HamaSS-nak ideje lenne kapitulálnia. Már ha fontos lenne nekik a civiljeik és a gyermekeik élete. De nem az.
Tommaso
2024. április 13. 22:42
AZ IRÁN pénzelte és kiképezte HamaSS és Hezbollah fél éve támadja Izraelt, eőteljesebben, mint korábban. A Világ bármelyik megtámadott országa (ha képesr rá) erre válaszolna, védekezne és visszatámadna. DE alenka, a náci féreg, Izraelt megfosztaná ettől a jogától. alenka mércéje kettős. R-Go, alenkanak nincs igaza.
0123456789-2
2024. április 13. 09:47
https://www.youtube.com/watch?v=7DSKPXTCz08
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!