Német üzenet: Magyarország lépjen ki az Európai Unióból

2024. április 08. 09:20

A Bundestag külügyi bizottságának elnöke szerint ajtót kell mutatni Orbán Viktornak és a Vlagyimir Putyinnal nyíltan szimpatizáló szlovákoknak is.

2024. április 08. 09:20
Warsaw Security Forum 2022

Nyitókép: AFP/Artur Widak

Nehezen viselte Peter Pellegrini szlovákiai elnökválasztási győzelmét Norbert Röttgen, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa, aki azt javasolta, hogy Szlovákia és vele Magyarország lépjen ki az Európai Unióból – írja a Tagesspiegel.

Pellegrini és Robert Fico miniszterelnök nyíltan szimpatizál Vlagyimir Putyinnal, Orbán Viktor pedig az orosz elnök trójai falova az EU-ban – indokolta üzenetét. Hozzátette, Oroszország Ukrajna elleni háborújának egzisztenciális dimenziója is van az EU számára.

Orbán Viktor zsarolási politikáját nem szabad tovább honorálni, ajtót kell mutatni neki

– dühöngött a külügyi bizottság elnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
survivor
2024. április 09. 21:08
Zárjatok ki minket !!😂
lacika-985
2024. április 09. 20:32
Persze , ha valami nektek nem tetszik akkor az ellenszegülőket ki akarjátok rakni . Arra gondoltatok -e hogy akkor a multik ki leszek baszva a kilépéssel egyetemben és a közösbe sem lesz befizetés és csak a kilépő országok járnak jobban ??? Bunkó náci génhibás banda.
Saksafar
2024. április 09. 11:28
Ejnye-bejnye, hát ilyen a német demokrácia felfogás? Mindenkinek kötelező azt gondolni, amit ti? Elmeroggyantak, lépjetek ki ti b+, mindenkinek jobb lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!