Pörög tovább a háborús gépezet: az USA újabb 60 milliárd dolláros háborús támogatást szavazott Ukrajnának

2024. április 20. 21:15

Az amerikai képviselőház szombaton elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely Ukrajnának szánt segélyeket és fegyvereket finanszíroz.

2024. április 20. 21:15
null

Nyitókép: KENT NISHIMURA/GETTY IMAGES

Az amerikai képviselőház szombaton elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely Ukrajnának szánt segélyeket és fegyvereket finanszíroz, miután Mike Johnson házelnök politikai karrierjét kockáztatta, hogy a régóta elakadt intézkedést a republikánusok heves ellenállásán keresztülvigye – olvasható a The Wall Street Journal-ban. 

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a közösségi médiában közölte, hogy „hálás az Egyesült Államok képviselőházának és személyesen Mike Johnson házelnöknek a döntésért, amely a történelmet a helyes úton tartja”.

További tárgyalásak vannak terítéken egy olyan segélycsomagról is, amely további 60 milliárd dollárral segítené Ukrajnát az orosz invázió elhárításában és közben az amerikai védelmi ipart is finanszírozza. 

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­g­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­o­k­­ ­v­á­r­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
2024. április 22. 13:04 Szerkesztve
Köszönjük szépen amerikai barátainknak, hogy a büdös életbe nem lesz béke. A telibebaszott zselégecivel együtt Igaz, az USA-ban igen nagy az államadósság, de a hohol fosok támogatása kurva fontos. Minden áron. Amíg ez a vén szaros az elnök csikarjatok ki egy világszintű égést. Csakazértis
Csaba75
2024. április 21. 20:18
Nos a tények: 1 . A dollármilliárdokat szét lopják kedves ukrán barátaink mielőtt azt bármire is elköltik ami háború folytatásához kell 2. Minek a milliárdok ha már nincs aki harcoljon? 3. Sajnos az oroszknál még mindig mindenből több van , beleértve a pénzt is háborúra. 4. Sikerült a lóvéval tovább húzni Ukrajna szenvedését
bodrigyuri
2024. április 21. 17:29
Itt meg másfél nónap múlva önkormányzati választások lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!