Pokolgép robbant Athénban

2024. február 03. 11:01

Az elkövetésért egy anarchista csoport, a Revolutionary Class Self-Defense vállalta magára a felelősséget.

2024. február 03. 11:01
Blast occurred in Athens, Greece

Pokolgép robbant Athén központjában, a Munkügyi és Szociális Védelmi minisztérium közelében szombat hajnalban. Senki nem sérült meg, de az épület károsult és több szomszédos ház ablaka kitört – számolt be az ERTnews görög hírtévé.

Információk szerint a robbanás előtt az Efimerida ton Syntakton című görög újságot felhívta egy ismeretlen személy, aki arra figyelmeztetett, hogy a minisztérium épülete közelében robbanószerkezetet helyeztek el, amely 40 percen belül működésbe lép.

Az elkövetésért egy eddig ismeretlen anarchista csoport, a Revolutionary Class Self-Defense vállalta magára a felelősséget.

Az ügyet a görög terrorellenes szolgálat vizsgálja.

(MTI)

Nyitókép: Costas Baltas / Anadolu / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. február 03. 17:01
"a Munkügyi és Szociális Védelmi minisztérium közelében" látom az itt meg sem fordul senkinek a fejében, hogy hazafiak lehettek, görögország teli van migránssal és gondolom remek kedvezményeket kapnak..
survivor
2024. február 03. 13:47
ördöngös pepecselés Pont fordítva: ELFOGYNI.
survivor
2024. február 03. 13:46
Forradalmi Osztály Önvédelme Beszarok. A forradalom nem önvédelem, az támadás. Foximaxi egyes (elégtelen).
google-2
2024. február 03. 13:12
Gyuri bácsi jobban halászik a zavarosban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!