Elutasította Putyin tűzszüneti javaslatát az Egyesült Államok

2024. február 14. 07:46

Amerika tovább háborúztatja Ukrajnát.

2024. február 14. 07:46

A Reuters arról ír orosz forrásai alapján, hogy az Egyesült Államok nem fogadta el a Kreml tűzszüneti ajánlatát. Megírták: az orosz elnök 2023 végén és 2024 elején közvetítőkön, például arab országokon keresztül, bizalmasan jelezte, hogy 

kész megfontolni a harcok beszüntetését, a konfliktus jelenlegi frontvonal mentén történő befagyasztását, ám az Egyesült Államok elutasította felvetést.

Egyik forrás szerint a Fehér Ház nem hitt Vlagyimir Putyin őszinteségében.

Mint kiderül, egy amerikai forrás pedig azt jelezte, Washington csak olyan tárgyalásokon vesz részt, ahol jelen van Ukrajna is, és csupán a hivatalos kapcsolatfelvételt tagadta. 

Nyitókép: Andrew Thomas / NurPhoto / NurPhoto via AFP
 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2024. február 14. 17:05
"Elutasította Putyin tűzszüneti javaslatát az Egyesült Államok" Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy az amerikaiak háborúban állnak az oroszokkal, máskülönben miért kéne egy nem hadviselő félnek egy tűzszüneti javaslatot elutasítania.
recipkoki
2024. február 14. 12:20
Tovaris Putler:KONYEC höhöö..
Reszelő Aladár
2024. február 14. 11:46
Kedves Ukrajna, Biden úgy döntött, hogy harcolhattok tovább a győzelemig, mégha bele is pusztultok, mert szerinte Putyin nem őszinte. Pénzt nem ad, de ti meg fogtok halni érte és a támogatói által képviselt "szabadságért". Ha nyertek, akkor nem orosz elnyomóknak, hanem amerikai tulajdonosoknak kell melóznotok. Az egyiknél egy testvérnép basáskodott volna, a másiknál a gyarmattartók leszármazottai fognak. Sosem késő dönteni.
HunCsz
2024. február 14. 11:45
Hiába ha egy üzlet egyszer beindul 1. kasza a fegverekkel 2. Sikasztás mekkája 3. Lassan kazária minden értéke a BlackRock-ért 4. ha sikerülne a mesterterv és oroszország meggyengülne, akkor lopható a világ legnagyobb termszeti kincse 5. Jöhetne kina és az egész világ terrorja. kaliforniától, a Mont Everesten keresztül kamcsatkáig egy nagy végbél lenne a világ. Mi kell ehhez? lufi pénz, az ostoba "hazáját védő....) hohol az utolsó szálig illetve ócska ügynökök az országok élén Melyikből van hiány? De hiszem, hogy bukni fognak. Hajrá oroszok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!