Zsarolásba kezdett Irán Gáza érdekében

2024. január 18. 14:22

„Ha a gázai népirtás véget ér, akkor ez a térségben más válságok megszűnését is eredményezheti” – nyilatkozta az iráni külügyminiszter.

2024. január 18. 14:22

Hoszein Amir-Abdollahian iráni külügyminiszter a davosi Világgazdasági Fórumon felszólalva azt mondta, hogy a gázai háború befejezése véget vethet más konfliktusoknak is a térségben – számolt be csütörtöki cikkében a CNN.

Ha a gázai népirtás véget ér, akkor ez a térségben más válságok megszűnését is eredményezheti” 

– mondta az iráni miniszter. Amir-Abdollahian azt is elmondta, hogy a Hezbollah vezetője, Hasszán Naszrallah – akivel a gázai háború kezdete óta kétszer is beszélt – azt mondta neki, hogy a Hezbollah támadásai megszűnnek, ha Izrael abbahagyja a Hamász elleni támadásokat Gázában.

Nyitókép: Morteza Nikoubazl / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vérgőz
2024. január 18. 15:34
ez egy valóban legitim álláspont (egy terrorra történő választ szintén terrorral próbálsz megállítani)... ezek tudnak valamit (lefizetni és elhülyíteni a fél világot) gondolom minden geomarxista tapsikol most örömében. Elvégre ők keltettek ki ezt a szörnyet.
MaBaker
2024. január 18. 15:15
És legelőször ki zsarolt meg kit ebben a konfliktusban?
powerage
2024. január 18. 14:53
"Zsarolásba kezdett Irán Gáza érdekében" Akkor a legtisztább az, hogy nem fogadják el ezt a zsarolást és a Hezbollah tovább lövi Izraelt.
johannluipigus
2024. január 18. 14:46
Sajnos a gázai népirtást Irán nem, csak Izrael tudná megállítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!